Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Clíniques dentals de confiança especialitzades

Barcelona 667 657 371. Ibiza 667 657 373.
IMOI clínica dental a Barcelona

A la Clínica Dental IMOI som un centre d’especialitats odontològiques. Un equip d’experts en tractaments d’implants dentals, ortodòncia invisible i estètica dental. La nostra forma de treballar i pensar en el pacient fan que oferim tractaments exclusius. En una situació com l’actual les nostres instal·lacions amb filtres HEPA i tot l’equipament contra el COVID-19 ens permeten tractar els pacients amb la màxima seguretat.

Els nostres centres de Barcelona i d’Eivissa fa anys que els tractaments complexos o llargs es fan amb sedació per evitar l’estrès, l’ansietat i les molèsties al pacient i per fer tots els tractaments possible a el mateix temps. Així aconseguim que els pacients surtin el mínim de casa seva.

L’equip de cirurgians i odontòlegs dels centres d’especialitats odontològiques Clínica Dental IMOI té una experiència professional de més de 25 anys. La preparació i la formació continuada els permet realitzar des del tractament més senzill a el més complex. La col·locació d’un implant dental o la reconstrucció d’os es realitzen amb cresta ilíaca.

Fes clic aquí per veure tota la informació

Els especialistes en ortodòncia invisible realitzen habitualment tractaments de 7 a 18 mesos i no només aconsegueixen un somriure preciosa, també una salut bucal excel·lent.

L’equip d’estètica dental i facial és expert en Digital Smile design i realitzen tractaments amb facetes de manera que s’aconsegueix un somriure nova en solament una tarde.sonrisa en una tarda.

El nostre equip multidisciplinari d’especialistes ens permet tractar pacients amb malalties que podrien complicar-se amb absoluta seguretat. També ens hem especialitzat en pacients amb complicacions afegides del cor, aparell respiratori, síndrome de Down i tractaments sense dolor amb cirurgia no invasiva

Tot això és possible per l’alta especialització dels nostres equip d’Odontòlegs, metges especialistes en Cirurgia, Anestesiologia i Estètica i a l’equipament tecnològic que posseïm a la nostra Clínica dental de Barcelona i d’Eivissa: Scanner dental, Bisturí ultrasònic, Simulador de cirurgia virtual, etc . També disposem de quiròfan propi homologat per a cirurgia menor.

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

Instruccions per venir a IMOI

Aquí pots trobar totes les mesures que hem adoptat per a la teva protecció i seguretat biològica.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Si ho prefereixes, et truquem

9 + 1 =