Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Sedació en tractaments complexos

En tractaments complexos, la sedació conscient proporciona comoditat, oblit del dolor i millora els resultats disminuint molèsties i inflamació.

La sedació conscient és molt útil per a tractaments dentals complexos, especialment en implants dentals.

Quins són els passos de sedació en tractaments complexos?

Dies abans de la intervenció en tractaments complexos, el pacient es reuneix amb l’anestesiòleg en la visita preoperatòria. L’anestesiòleg fa una visita mèdica completa per conèixer perfectament el seu estat de salut i demana proves si fos necessari. També s’explica com serà el procediment i li dóna medicació per aconseguir un bon descans de nit abans del tractament, amb el qual el pacient es es troba menys ansiós.

En la primera visita dels nostres pacients, a les nostres clíniques dentals de Barcelona i Eivissa, els fem un diagnòstic dental complet i una TC de forma totalment gratuïta, per poder diagnosticar bé el problema o futurs problemes dentals que puguin sorgir. Amb aquesta dada, tots els professionals implicats en tractaments complexos poden treballar amb més seguretat. En aquesta secció podrà veure tots els serveis que tindrà de forma gratuïta en la seva primera visita

Fins i tot si el pacient està preparat, és habitual que algú tingui una pressió arterial una mica alta o estigui ansiós, això pot retardar o postposar el tractament sense sedació. L’anestesiòleg pot arreglar en minuts amb el benefici per al pacient.

Són agressives les tècniques usades en a les clíniques IMOI a Barcelona i Eivissa?

Les tècniques utilitzades en tractaments complexos en IMOI són molt poc invasives, permetent la col·locació de diversos implants i fer tècniques de regenració de l’os i de la geniva en una sola intervenció però prolongant la seva durada. A més, encara que és millor tolerat que altres tècniques, té conseqüències inevitables (lleu inflamació, alguna molèstia o dolor, etc.), especialment quan s’associa a altres procediments com les extraccions dentals, la col·locació d’empelts ossis o cirurgies de reconstrucció maxil·lar.

La sedació conscient en tractaments per igual ofereix major comoditat al pacient sense impedir la seva col·laboració (que facilita la tasca del cirurgià), elimina el dolor, accelera la sensació del pas del temps, evita memòries i permet medicació intravenosa (antibiòtics, analgèsics i fàrmacs antiinflamatoris, entre d’altres) que minimitzen, moltes vegades no apareixen, molèsties postoperatòries i millorar resultats.

Com és el postoperatori en tractaments complexos amb sedació conscient?

El postoperatori en tractaments complexos i combinats és suau. Els pacients deixen el quiròfan amb medicació que els impedeix ser nàusees, analgèsics que els impedeixen tenir dolor en qualsevol moment, fàrmacs antiinflamatoris que impedeixen una inflamació desagradable i incòmoda de la cara, medicació per protegir l’estómac i antibiòtics abans de la intervenció per minimitzar la possibilitat d’infecció.

Amb tot això no només aconseguim un millor postoperatori, aconseguim una taxa d’èxit molt més elevada i un nivell d’excel·lència en els nostres tractaments complexos o combinats.

Abans de rebre l’alta de l’anestesiòleg i deixar les nostres instal·lacions, el pacient no té dolor, està plenament conscient i orientat i ja haurà ingerit fluids.

Totes les nostres instal·lacions li proporcionaran el màxim confort i estan equipades amb els últims avenços en implantologia dental. Des del primer moment serà atès per professionals, metges i cirurgians en implantologia dental complexa. En aquesta secció podeu consultar el nostre quadre mèdic

Reserva una cita per informar-te millor de tractaments dentals complexos amb sedació dental conscient.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

9 + 12 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.