Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Sedació en tractaments combinats

La sedació en els tractaments combinats és la solució per estalviar temps i reduir les visites al dentista

Cada cop són més els pacients que tenen diversos problemes per resoldre en les seves dents i la seva boca per la qual cosa requereixen tractaments realitzats per diferents especialistes. Aquests tractaments es poden fer en múltiples cites o en una sola intervenció.

La manca de temps, en el qual tots estem immersos, fa que la sedació en els tractaments de combinació sigui cada vegada més demandada, no només per pacients amb poca disponibilitat de temps i que han de realitzar diversos tractaments combinats, sinó també per aquells pacients que volen evitar les molèsties de moure en diverses ocasions, allargar tractaments diverses setmanes o passar per diversos postoperaris i prefereixen tenir menys molèsties i obtenir resultats més ràpidament
La sedació conscient és molt interessant per tractaments dentals i especialment per a tractaments dentals combinats. Les raons són diverses, però podem destacar-ne:

  • La comoditat requerida durant els tractaments prolongats en tractaments llargs (el pacient no percep el pas del temps; així, 2 hores representen per al pacient sedat uns pocs minuts)
  • Facilita la tasca dels diferents especialistes implicats en la combinació de tractaments i millora els resultats permetent l’administració de medicaments complementaris intravenosos abans, durant i després de la intervenció
  • La resolució en un sol nomenament de diversos tractaments combinats que d’altra manera poden representar de 4 a 8 cites i fins a 9 setmanes de temps
  • Un postoperatori molt més curt i menys molest.

Qui pot beneficiar-se de la sedació en els tractaments combinats?

En principi tots els pacients poden beneficiar-se de la sedació en aquest tipus de tractament, però hi ha dos grups de pacients que són els més probables:

  1. Pacients que han de seguir tractaments combinats d’implants dentals i empelts ossis.
  2. Pacients amb molts tractaments dentals i dentadures combiats, com ara cavitats, canals radiculars, etc.

Smile-2

En pacients amb implants i empelts ossis, en un sol dia i amb un període postoperatori extraccions de dents, col·locació d’implants dentals, empelts ossis, elevació de sinus maxil·lar i col·locació de dents temporals es poden realitzar. En una única cita, es tracten 6 cites convencionals i diversos mesos de tractament.

Els pacients que volen canviar l’aparença de totes les dents a la boca i ho han de fer al mateix temps beneficiar-se en gran mesura de la sedació, en un sol anar les cavitats que poden tenir es resolen, es preparen les dents i es prenen les impressions necessàries. Després, en una sola visita, el tractament ha acabat.

Encara que per a tots els pacients és viable en IMOI, en qualsevol de les nostres clíniques dentals a Barcelona i Eivissa, realitzem tots els pacients, un estudi previ i un CT dental totalment gratuït i en la primera visita. D’aquesta manera podem diagnosticar possibles problemes en els tractaments combinats.

Les nostres clíniques dentals compten amb els últims avenços tecnològics en implantologia dental, cirurgia i sedació conscient. Accedeix a aquesta secció per veure totes les nostres instal·lacions.

Per tal d’informar-lo millor reservar una cita i els nostres professionals podran ajudar-lo i assessorar-lo en els tractaments combinats. Des de la primera visita estarà en mans de professionals, metges i cirurgians experts en implantologia dental.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

1 + 11 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.