Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Com superar la por al dentista?

La sedació conscient en adults és la solució per a pacients amb por a dentista, ansietat o fòbia dental.

La Sedació conscient proporciona comoditat i evita records estressants, ajudant a superar la por del dentista que pateixen moltes persones

Fins a 70% de la població refereix tenir por al dentista i, un alt percentatge d’ells, ansietat considerable en la perspectiva de sotmetre’s a un tractament dental, encara que es tracti d’un tractament dental senzill. Però hi ha casos més extrems: un 15% de pacients descriu les sensacions properes al pànic; és el que anomenem fòbia dental o odontofobia. Totes aquestes persones necessiten superar la por de l’odontòleg ja que en major o menor mesura, aquestes actituds solen comportar l’evitació de tractaments dentals, amb les conseqüents negatives a la seva salut bucodental

La sedació conscient és el millor mètode per suprimir la por, l’ansietat o la fòbia del dentista,permetent viure còmodament una situació temuda.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i nosaltres podrem assessorar-te sobre els diferents tipus de tractaments dentals i el preu de tot el tractament. Si té por del dentista l’informem de tractaments dentals sense dolor i sedació dental conscient.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Raons per les quals has de superar la por del dentista

Durant tota la intervenció, amb sedació conscient, el pacient es troba en un estat de relaxació i somnolència, sense percepció del temps transcorregut o sensacions estressants que s’associen a intervencions dentals (sorolls, olors, visió del quiròfan, dolor durant l’administració de l’anestèsic local i intervenció, molèsties per obertura prolongada de la boca, etc.). A les nostres clíniques dentals disposem de tots els mitjans tècnics i humans per realitzar aquest tipus d’intervencions i ajudar-te a superar la por al dentista

L’ús de sedació conscient permet una major col·laboració per part del pacient, el que facilita enormement el treball del dentista. Al final de la intervenció, el pacient està relaxat, sense recordar res del tractament que s’ha realitzat, podent-se reincorporar poc després a les seves activitats diàries.

Per poder informar-te millor reserva una visita a les nostres clíniques dentals i farem un estudi dental complet i un TAC Dental per poder diagnosticar possibles problemes de forma totalment gratuïta. Mira tot el que fem en les primeres visites de pacients de forma gratuïta.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

7 + 13 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.