Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Sedació en nens i adolescents

En nens i adolescents, la sedació dental conscient evita la por, l’ansietat i la fòbia dental amb conseqüències futures sobre la salut bucodental

La sedació conscient en nens i adolescents facilita la tasca de l’odontòleg aportant tranquil·litat al pacient, principalment en intervencions amb nens.

Pràcticament tots els adults amb por, ansietat o fòbia dental parlen de traumes motivats per experiències desagradables durant la seva visita al dentista en la infància i l’adolescència. I no és d’estranyar perquè el que és un ambient estrany, s’afegeix la incomoditat d’alguns tractaments i la percepció de sensacions desagradables: sorolls, olors, molèsties, etc.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i nosaltres podrem assessorar-te sobre els diferents tipus de tractaments dentals i el preu de tot el tractament. Si vostè o el seu fill té por del dentista, l’informarem sobre els tractaments dentals sense dolor i sedació dental conscient.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Per què és important la sedació en nens i adolescents?

En els nens, el sentiment i el malestar poden ser majors. El medi ambient es torna hostil i la col·laboració dels nens (de vegades també l’adolescent) és pràcticament nul·la, especialment en tractaments molestos (extraccions de dents) o llargs (tractament de càries).

La sedació conscient en nens i adolescents ens permet eliminar la memòria de qualsevol tractament realitzat pel dentista, de manera que no arriben a fixar records desagradables i eviten en el futur la por a la consulta amb el dentista, amb la conseqüent millora de la seva salut bucodental.

A més, sent sedats i tranquils, però conscients, facilita el treball del dentista. El nen o l’adolescent és tranquil i cooperatiu, evitant així situacions incòmodes. A les nostres clíniques dentals de Barcelona i Eivissa tenim tots els mitjans tècnics i humans perquè aquestes intervencions es realitzin amb control mèdic total, pots veure en aquest enllaç totes les nostres instal·lacions i tots els nostres tractaments.

Per poder informar-te millor reserva una visita a les nostres clíniques dentals i farem un estudi dental complet i un TAC Dental per poder diagnosticar possibles problemes de forma totalment gratuïta. Mira tot el que fem en les primeres visites de pacients de forma gratuïta.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

4 + 2 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.