Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

La sedació conscient en Odontologia és l’alternativa real a la realització de tractaments dentals sense dolor

La sedació conscient, també anomenada sedació dental, és un procediment anestèsic, complementari a l’anestèsia local injectat pel dentista o cirurgià, consistent en l’administració d’una combinació de fàrmacs (sedants i analgèsics) durant la durada de la intervenció, la finalitat del qual és obtenir un estat de relaxació, somnolència i absència de dolor i records del temps transcorregut. Això millora la col·laboració del pacient (facilitant així el treball de l’odontòleg o cirurgià) i evita els records negatius i les condicions.

És important tenir en compte que la sedació conscient no és una anestèsia general lleugera. A diferència d’això, es mantenen la respiració espontània, reflexos i capacitat de resposta als estímuls o ordres verbals, per aquest motiu s’anomena sedació conscient. Aquestes diferències fan d’aquest tipus de sedació dental una tècnica de recuperació molt més segura i ràpida.

Qui pot realitzar tractaments amb sedació conscient?

Aquest tipus de sedació sempre ha de ser realitzat per metges especialitzats en Anestesiologia, Reanimació i tractament del dolor. El treball de l’anestesiòleg a IMOI no es limita a la sedació durant la intervenció. Entenem que per garantir la màxima seguretat i els millors resultats de tractament dental, has de realitzar un procediment anestèsic que es desenvolupa en 3 fases: abans, durant i després de l’operació. D’aquesta manera, el pacient està degudament preparat, la tècnica anestèsica està adaptada a les seves característiques i millora el seu postoperatori.

A les clíniques dentals IMOI ens hem especialitzat en aquest tipus d’intervencions amb sedació conscient i disposem de tot l’equip tècnic i humà perquè el pacient estigui totalment tranquil i tingui la seguretat d’estar en bones mans. A la primera visita del pacient a les nostres clíniques dentals a Barcelona i Eivissa, realitzem un estudi dental i una etiqueta gratuïta per veure la magnitut del problema i informar-te de la solució més apropiada

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i podrem assessorar-lo sobre els tractaments dentals més apropiats i el preu de tot el tractament que necessiti. T’informem de les possibilitats de sedació dental i si és aconsellable per al teu tractament.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Per a quins tractaments d’ortodòncia s’indica la sedació conscient?

La sedació conscient es pot realitzar en tot tipus de tractaments dentals que es practiquen en les clíniques IMOI. Estem convençuts que la sedació conscient de l’odontologia és el futur en tractaments dentals. En aquesta secció podreu veure els tractaments que realitzem.

Els pacients que es puguin beneficiar d’aquest procediment anestèsic són diversos (accedir a les següents seccions per a més informació completa):

Per poder dir-te millor reservar una visita a les nostres clíniques dentals i farem un estudi dental complet i un TAG per poder diagnosticar possibles problemes de forma totalment gratuïta. Mira tot el que fem en les primeres visites de pacients de forma gratuïta.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

10 + 10 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.