Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Sedació conscient en pacients amb discapacitat

Per als pacients amb discapacitat, sedació dental conscient serveix per ajudar i permet la seva col·laboració en un entorn estrany per a ell en el qual tindrà una intervenció dental

Els pacients amb discapacitats psíquiques o físiques són alguns dels més beneficiats de la sedació conscient. Per a aquests pacients, les intervencions més petites (incloent simple inspecció a la boca completa) són una tasca difícil que els tractaments més delicats són pràcticament impossibles.

És per això que els pacients amb algun grau de discapacitat han quedat tradicionalment fora dels tractaments dentals, el que segueix sent un contrapunt perquè la majoria d’ells tenen problemes de salut bucodental (ja sigui per no seguir les normes bàsiques d’higiene oral, rebuig, malandom, bruxisme, etc.), que sovint requereix tractaments dentals complexos.

A més, solen ser pacients amb altres condicions afegides a la seva malaltia i, especialment pacients amb discapacitats psíquiques, altament dependents del seu entorn (familiars, cuidadors), el que dificulta la col·laboració en la realització de tractaments dentals en un entorn estrany.

Beneficis de la sedació dental en pacients amb discapacitat

Area-quirurgica-imoi

La sedació conscient en pacients amb discapacitat permet la pràctica de tractaments dentals facilitant la seva col·laboració, minimitzant els riscos ja que permet un major control de la seva condició i evita les complicacions associades a la seva malaltia.

A les nostres clíniques dentals de Barcelona i Eivissa disposem de tots els mitjans tècnics i humans perquè aquestes intervencions es realitzin amb total control mèdic, podràs veure en aquest enllaç totes les nostres instal·lacions i tots els tractaments dentals querealitzem.

Per poder informar-te millor reserva una visita a les nostres clíniques dentals i farem un estudi dental complet i un TAC Dental per poder diagnosticar possibles problemes de forma totalment gratuïta.

Mira tot el que fem en les primeres visites de pacients de forma gratuïta.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

7 + 5 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.