Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Tractaments dentals sense dolor a les clíniques IMOI a Barcelona i Eivissa

Els tractaments dentals sense dolor són la millor alternativa per a pacients amb por o fòbia del dentista

La por al dolor és un dels sentiments que millor ens protegeixen de tots els perills de les nostres vides. La visita a l’dentista, encara que sigui per a una revisió, sempre genera respecte, una mica de por i ansietat. Per això en IMOI entenem que tots els tractaments dentals poden fer-se sense dolor si es plantegen de manera adequada i sempre seguint les necessitats de l’pacient

Els tractaments dentals són especialment sensibles per moltes raons, moltes vegades els aparells que s’utilitza fan bastant soroll i la boca es troba a la banda de l’oïda. Molts tractaments dentals necessiten utilitzar aigua per refredar la dent o l’OS, el que fa incòmode respirar.

A tot això cal sumar-li la por que ens facin mal amb els possibles punxades o durant el tractament dental, tant si es requereix un tractament d’implants dentals com si necessita arreglar moltes càries a el mateix temps o té poc temps o vol fer-se tot el tractament en un sol dia. Algunes intervencions si són tractaments que poden generar dolor hores després i és molt important que la intervenció sigui ràpida i segura.

Què són els tractaments sense dolor?

Avui en dia no cal patir cap d’aquests problemes, podem oferir-li un tractament que comença abans de venir a tractar-se a IMOI. Li facilitem una medicació que li permetrà descansar molt bé a la nit i venir relaxat a les nostres consultes.

Un cop al IMOI el nostre equip d’anestesiòlegs realitzarà la sedació que millor s’adapti a les seves característiques i al tractament que necessiti, per la qual cosa no recordarà d’entrar al quiròfan però serà conscient col·laborar amb odontòlegs i cirurgians mentre fa el tractament. Accedeixi a aquest apartat per informar-se sobre la sedació conscient que realitzem a les clíniques IMOI.

Amb aquests tractaments el pacient no percep les punxades i perd la pista del temps, una hora sembla només deu minuts. A més li administrem la primera dosi d’antibiòtics, antiinflamatoris, analgèsics i protector gàstric amb el que les molèsties posteriors són molt menors. El més important és que qualsevol tipus de tractament pot esdevenir un tractament dental sense dolor.

¿L’anestèsia i sedació es poden realitzar en totes les clíniques dentals?

Aquests tipus de tractaments sense dolor no es poden realitzar a totes les clíniques dentals, ja que calen instal·lacions, professionals qualificats i la tecnologia necessària. A les nostres clíniques som pioneors en tractaments sense dolor a Barcelona ia Eivissa, tenim quiròfan homologat de cirurgia menor per tenir a l’pacient totalment controlat durant tots els tractaments dentals.

Des del primer moment a les nostres clíniques serà atès per professionals, metges i cirurgians experts en implantologia i estètica dental. Accedeix a aquesta secció per veure el nostre quadre mèdic i totes les nostres instal·lacions.

Les anestèsies i sedacions en els nostres centres els realitza OBA sedacions , Un equip de professionals amb experiència hospitalària i en medicina privada amb la màxima capacitació i professionalitat.

La nostra recomanació per saber tot sobre anestèsia i sedació.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i podrem assessorar-lo sobre els tractaments dentals més apropiats i el preu de tot el tractament que necessiti. T’informem de les possibilitats de sedació dental i si és aconsellable per al teu tractament. No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

En quin tipus de tractaments es pot utilitzar la sedació conscient?

Pràcticament tots els tractaments són indolora, encara que el millor és visitar als nostres especialistes per a un diagnòstic clar. A tots els nostres pacients, en la seva primera visita, realitzem un tac dental gratuït i un estudi complet per conèixer l’abast real del problema i si pot haver-hi algun inconvenient en l’ús de sedació conscient. En aquesta secció podràs veure tots els serveis gratuïts que farem en la teva primera visita a les nostres clíniques dentals.

Els procediments més adients són:

Aneu a les seccions anteriors per obtenir més informació. També pots accedir a aquesta secció per veure tots els tractaments dentals que es poden realitzar a les nostres clíniques de Barcelona i Eivissa

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

13 + 7 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.