Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Què són els ponts dentals?

Un pont dental és un conjunt de corones dentals soldades juntes, simulant la forma de diverses dents que falten i s’utilitza per reposar les dents on hi falten diverses parts dentals naturals.
Els ponts són pròtesis que es col·loquen fixades, cementant sobre les dents, a diferència de pròtesis extraïbles i només poden ser retirades per un dentista.

Com funcionen els ponts dentals?

Els ponts dentals s’utilitzen per cobrir el forat que queda per una dent després de l’extirpació. També es pot utilitzar per millorar l’aparença, la forma o l’alineació de les dents veïnes.

imoi Dental BridgeTambé es pot col·locar un pont sobre diversos implants dentals per recuperar parts perdudes per qualsevol causa, amb una forma i un color idèntics o fins i tot millors que les dents sanes.

Els materials i els aditaments que tenim actualment ens permeten fabricar dents transparents amb les mateixes característiques que una dent natural. Els materials més utilitzats són un aliatge d’implants per aconseguir la forma i l’estructura funcional d’una dent. És possible coincidir amb el color de la porcellana o corones de ceràmica amb la de les seves dents naturals. Fins fa poc aquests aliatges eren més forts que la porcellana, però la introducció i millora de les pròtesis dentals de zirconi han assolit la força de metall.

Quan s’utilitza un pont dental?

El dentista li recomanarà un pont per:

  • Substituir una o més dents perdudes.
  • Substituir obturacions grans, quan no hi ha prou dent a l’esquerra en diverses parts
  • Reparant vàries dents fracturades
  • Cobrint diversos implants dentals
  • Cobrir diverses dents descolorida o deformades
  • Cobrir diverses dents que ha estat sotmès a conducte radicular.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i podrem assessorar-te sobre els diferents tipus d’implants dentals, corones o casetes, ponts dentals, etc., així com tots els avantatges i preus.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Per què hem de posar ponts ?

Si li falta una o més dents, el seu dentista li recomanarà un pont dental. Els espais lliures entre les dents causen les dents restants per moure’s, inclinar-se, girar o sortir del lloc, en els espais buits, provocant una mossegada inapropiada. El desequilibri causat per les dents perdudes també pot causar malaltia de les genives i trastorns de l’articulació articulació temporomandibular (ATM).

Com es fan els ponts dentals?

Montage_ZircBridges_imoiAbans de fer un pont, el dentista ha de reduir la mida de les dents perquè la Corona o el pont s’adapti adequadament en ell. El dentista prendrà llavors una impressió dental per proporcionar una rèplica exacta de la boca del pacient i les dents. Utilitzant aquesta impressió, el laboratori dental fa el seu pont del material especificat pel seu dentista, normalment amb dues visites de prova.

Mentre s’està realitzant el pont permanent, es col·locarà un pont temporal per cobrir la dent preparada. Si vostè està utilitzant la porcellana, el dentista determinarà el color correcte, gamma, i les característiques que s’utilitzen per a que coincideixi amb el color del pont amb les dents.

Quan el pont permanent està acabat, s’elimina el pont temporal i el nou es cimentarà a la dent preparada.

Quant duren els ponts dentals?

Els ponts poden durar una mitjana de 10 a 15 anys. El més important és tenir una bona higiene bucal per assegurar la llarga durada dels ponts. Si les dents, la geniva, o l’os que sosté un pont estan danyats per una malaltia dental, el pont perdrà suport i s’afluixarà o caurà.

Per evitar danys al seu pont és aconsellable evitar mastegar aliments durs, gel o altres objectes durs.

Si em falta diverses dents naturals, què és millor pont o implant dental?

Els implants dentals són millors avui que ponts. Els avenços que s’han fet en la fixació d’implants en l’estructura òssia de les dents naturals fan que la majoria dels dentistes aconsellen la col·locació de l’implant, independentment de si és per a una o més pròtesis dentals.

És cert que amb això el preu es pot plantejar respecte a l’ús d’un pont que recobreixi l’espai deixat per les diferents dents caigudes, però es guanya en seguretat, no es perd OS ni goma, la qualitat dental és molt millor a mitjà-llarg termini.

Per què és millor l’implant dental que el pont?

El principal inconvenient dels ponts dentals és que s’han de fixar sobre les dents naturals mantingudes pel pacient.

PONTS D'IMPLANTS DENTALS IMOIPer a això has de tallar les parts dentals sanes, fent-les més susceptibles de danyar-les, que és clarament descoratjat pels dentistes IMOI que prefereixen els implants dentals com un tractament d’elecció per reposar les dents absents.

En col·locar un implant dental, les dents sanes no es lesiona, no toquen en absolut, ja que l’implant dental es col·loca a l’interior de l’OS i no necessita descansar sobre les dents naturals veïnes. És per això que les estructures sanes mai no estan danyades.

A més, gràcies a l’implant dental col·locat en el IMOI, el pacient obté la seguretat i garanteix que tenir dents fixes i funcionals definitives per a tota la vida.

El pont dental és una solució alternativa en alguns casos als implants dentals per reemplaçar les dents que han caigut, però sempre que sigui possible per l’os suficient i que el pacient pugui permetre-ho econòmicament és millor utilitzar pròtesi en implants dentals.

A tots els nostres pacients, en la seva primera visita REALITZEM una CT i un estudi odontològic complet de forma totalment gratuïta. A IMOI realitzem qualsevol tipus de tractament dental,en aquesta secció es poden veure tots els tractaments dentals, així com la col·locació de dentadures.

Des del primer moment serà atès per professionals, metges i cirurgians en implantologia i estètica dental. Mira en aquest apartat les nostres instal·lacions i el nostre quadre mèdic

Si tens qualsevol dubte pots consultar-nos a la pàgina de xat, els nostres professionals de les dentadures t’ajudaran.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

9 + 12 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.