Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Dentadures completes o parcials

Les dentadures completes o parcials són els coneguts, més col·loquialment, com pròtesis dentals. IMPLANTS dentals completa DENTADURA imoi Aquestes pròtesis poden ser de dos tipus, protesis mobibles completes o parcials. En l’entorn mèdic es coneixen com dentadures desmuntables.

Per a què serveixen les dentadures completes o parcials?

Aquestes pròtesis s’utilitzen actualment com a pròtesis temporals fins que es completi tot el tractament d’ implants dentals, corones dentals o ponts dentals.

Només en persones grans són dentadures completes o parcials utilitzades com a pròtesis definitives fent la funció de pròtesis dentals, que durant el dia permeten viure normalment tot i no tenir dents a la boca i permetre parlar, menjar i relacionar-se amb les persones

Tipus de pròtesis dentals o dentadures

Les dentadures completes o parcials es divideixen en dos tipus de pròtesis dentals: dentadures parcials o pròtesis (esquelètiques) i dentadures completes o pròtesis (pròtesis tradicionals).

Cada tipus de pròtesi és al seu torn subdividit en tres tipus: les dentadures que es subjecten només amb la goma (muco-suportat), dentadures que es subjecten amb les dents i la goma (dento-muco-suportat) i pròtesis dentals que es subjecten amb els implants i les genives (implanto-muco-suportat).

Què són les pròtesis o pròtesis parcials utilitzades?

Les dentadures parcials són les que s’utilitzen per reemplaçar múltiples dents, mai les dents senceres de la boca. Estan fabricats en resines acríliques i en alguns casos tenen estructures metàl·liques que els permeten acoblar millor a les dents

Què són les pròtesis o pròtesis completes utilitzades?

Les claus completes (dentadures completes) estan fabricades en una resina de color rosa o en base acrílica simulant el color de la goma. Les dents també poden ser de resina (Acrílic) o porcellana. Les dentadures completes són gairebé sempre fetes de resina dura, ja que tenen una vida més llarga, ja que seran recolzats en la goma de la boca i la duresa de la seva base permet una millor, adherència més ferma que provocarà menys desgast de l’OS

Pròtesis completes poden ser més o menys

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i podrem assessorar-li sobre els diferents tipus de pròtesis dentals i els avantatges de cada un.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Quines alternatives hi ha si no vull portar dentadures completes o parcials?

implants dentals All-on-Four-imoiA les nostres clíniques oferim diverses alternatives si no vols portar aquest tipus de dentadures o si tens poc OS i la pròtesi no encaixa adequadament.

Els pacients que tenen poc os dental i la pròtesi total o parcial no està degudament subjecta podem oferir un nou tractament, posem 4 mini implants dentals en el maxil·lar i els adjuntem a la pròtesi desmuntable, per la qual cosa desapareixen el moviment de la pròtesi dental gairebé en la seva totalitat i permet oblidar-se de la dentadura quan menja la majoria dels aliments. Accedeixi a aquesta secció per veure l’ús de mini implants per substituir la dentadura total o parcial.

Si prefereixes utilitzar implants dentals, et suggerim que accedim a aquesta secció on expliquem els tipus d’implants dentals,la tècnica que utilitzem en les nostres clíniques per realitzar implants sense dolor i sense talls ni la possibilitat de realitzar implants sense os dental.

Dentadures completes o parcials requereixen una neteja adequada i revisions periòdiques dels professionals.

En totes les primeres visites a les nostres clíniques a Barcelona i Eivissa, realitzarem un estudi odontològic complet i una tomografia COMPUTADA. Aquests serveis són gratuïts. En aquesta secció podràs veure tots els serveis dentals que incloem en la teva primera visita totalment gratis.

Amb aquest estudi i, les teves necessitats, veurem quin tipus d’implants podem oferir-te i informar-te de tot el tractament i el cost de la mateixa. Des del primer moment estarà acompanyat de professionals, metges i cirurgians experts en implantologia dental. Accedeix a aquesta secció per veure les nostres instal·lacions amb l’última tecnologia dental iclíniques mèdiques.

Reserveu una cita per informar-vos millor de pròtesis completes o parcials.

Si tens alguna pregunta Fes servir la pàgina de xat ara, els nostres professionals t’ajudaran a

 

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667 657 371

Eivissa 667 657 373

Si ho prefereixes, et truquem

3 + 5 =

promoción blanqueamiento dental

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.