Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Corones o fundes dentals

Les corones dentals fixes són una bona opció per reemplaçar la pèrdua de la dent i una de les millors per reforçar una dent debilitada.

La Pròtesi fixa és la millor opcióestètica-fundes-porcellana-imoiper substituir les dents que es perden amb el temps per càries, cops o com a conseqüència de l’atròfia de l’estructura òssia que suporta la dentadura per malaltia periodontal. Les corones dentals en les seves pròpies dents són un tipus de pròtesi. Accedeix a aquesta secció per veure els tipus de pròtesis que posem a l’IMOI.

Les fundes o corones dentals es poden fer tant en dents com en implants. Accedeixi aquí per veure aquesta informació.

Què són les corones dentals?

Les corones dentals són pròtesis fixes que es col·loquen sobre les dents naturals i canvien la seva forma, grandària o color, obtenint un somriure molt més estètic.

La funda dental o corones a les dents es fa cada cop menys perquè requereix llimar de les dents naturals per tal de fer la corona o funda dental i per posar un pont dental. Antigament era l’única opció per reemplaçar les dents amb dentadures fixes.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i podrem assessorar-te sobre els diferents tipus d’implants dentals, corones o Beates dentals, etc., així com tots els avantatges i preus.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Per a què serveixen els casos o corones dentals?

Les corones o fundes dentals s’utilitzen per protegir les dents que són més fràgils per un conducte radicular o més afeblit per l’aparició d’una cavitat profunda, ajudant a mantenir aquesta dent més temps.

En l’actualitat, els dentistes recomanen corones o fundes dentals especialment per als següents casos:

  • Per a les dents amb un conducte radicular
  • Les dents amb taques profundes que no es resol amb blanquejament o carquetes de dents
  • Dents destruïdes per càries profundes
  • Part complementària de ponts dentals.

Quina alternativa hi ha per no utilitzar corones dentals en les dents?

L’alternativa és l’ús de fundes o corones dentals sobre implants i no sobre les mateixes dents

Corones o fundes sobre implants dentals són la majoria de les que fem avui a la clínica dental IMOI. Ens permeten reposar totes les dents de la boca deixant un somriure molt estètic al pacient i amb la nostra tècnica de sedació dental, el pacient no té dolor.

Hi ha diferents maneres de fixar la corona o el cas dental a l’implant i poden ser de diferents materials.

És el procés de diagnòstic de quin tipus de dentadura és millor complicat?

Com sempre, depèn de cada pacient. En la primera visita a l’IMOI realitzem un estudi dental complet i un TAC Dental per diagnosticar el problema dental i oferir-te la millor solució. Reserva una visita per poder aprendre més sobre les diferents dentadures. En aquesta secció podreu veure tots els tractaments gratuïts que realitzem en la primera visita.

Des del primer moment serà atès per professionals, metges i cirurgians en implantologia i estètica dental. Consulta les nostres instal·lacions a la clínica de Barcelona i Eivissa i el nostre quadre mèdic

Si tens qualsevol dubte que pots consultar a la pàgina de xat, els nostres professionals de les dentadures t’ajudaran.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

4 + 9 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.