Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Pròtesis dentals, la solució per reemplaçar les dents perdid us

hi ha diferents tipus de pròtesis dentals :

 • Pròtesis dental fixa. Aquesta pròtesi dental es fixa als maxil·lars, mitjançant les dents o els implentes dentals. Aquestes pròtesis es coneixen amb el nom de corones, fundes dentals o ponts
 • Pròtesis dental removible, o de posar i treure. La pròtesi removible és la que es pot subjectar a algunes dents o implants o només a la geniva

La pròtesi dental és l’opció per reemplaçar alguns o totes les dents que es perd amb el pas el temps per càries, cops o com a conseqüència de la degeneració i atròfia de l’estructura òssia que els sosté per la malaltia periodontal. Accedeix a aquest apartat per tenir més informació sobre les malalties periodontals i les solucions que et donem al IMOI

Problemes a l’utilitzar les pròtesis dentals fixes o definitives sobre dents

La pròtesi dental fixa o definitiva o sobre dents es realitza cada vegada menys ja que requereix llimar les dents naturals per poder fer la funda o corona dental o per col·locar un pont. Antigament era l’única opció per reemplaçar les dents amb dentadures fixes.

Poden estar realitzades de metall ceràmica, només de ceràmica o de zirconi i ceràmica.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera sabrem l’abast de el problema, de les teves necessitats i podrem aconsellar sobre els diferents tipus de pròtesis dentals, els avantatges de cadascuna i els diferents preus.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

La pròtesi dental fixa sobre implants és la solució actual

La pròtesi dental fixa o definitiva sobre implants és la més realitzada actualment per múltiples avantatges de la qual destaquen:

 • Podem substituir una sola dent o totes les dents de la boca.
 • No cal llimar ni destruir les dents veïnes per posar les fundes o corones dentals.
 • Milloren la supervivència de les dents de la boca ja que suporten pressions elevades sense alterar-se.
 • Els implants i la pròtesi sobre els implants tenen un èxit superior a el de les fundes i corones dentals sobre dents.

Aquestes pròtesis dentals poden ser fabricades de metall i ceràmica, només de ceràmica i de zirconi i ceràmica, aconseguint una estètica de les dents protèsics perfecta.

La pròtesi dental fixa, tant la que es subjecta amb dents com les pròtesis que se subjecten amb implants, s’ha de netejar tres vegades a el dia i és recomanable que sigui revisada cada 6 mesos per l’odontòleg i netejada anualment.

Tipus de pròtesis removibles

La pròtesi removible també es divideix en diversos tipus i subtipus de pròtesis possibles:

 • les pròtesis parcials, conegudes com esquelètics.
  • Les muco-suportades. Són les pròtesis dentals que s’aguanten només amb la geniva
  • Les dento-muco-suportades o implantar-muco-suportades. Les pròtesis dentals que es subjecten amb dents o implants i la geniva
 • les pròtesis completes, conegudes com dentadures postisses.

Utilitat de les pròtesis dentals removibles

Les pròtesis removibles solen utilitzar-se com pròtesis dentals provisionals fins que s’acaba tot el tractament d’implants dentals o ponts dentals i en persones d’edat avançada, conegudes com dentadures postisses, que durant el dia permeten tornar la normalitat a una boca sense dents al dia a dia per poder parlar, menjar i relacionar-se amb la gent i que després de cada àpat ia la nit s’extreuen de la boca per a la seva neteja.

Aquesta pròtesi dental la dissenya l’odontòleg i construeix el protètic a la mesura de les característiques físiques de la boca de cada persona, s’ha d’adaptar perfectament a la geniva ia la forma dels maxil·lars en què es recolza, de manera que no es pugui moure o desenganxar-se de la geniva.
La utilització de les pròtesis dentals amovibles requereixen un període d’adaptació a la mateixa per part de l’pacient, a més es necessita una mínima formació per a la seva cura i neteja diària. Durant aquest període l’odontòleg realitzarà les adaptacions i correccions necessàries.
La pròtesi dental removible s’ha de netejar al menys després de cada àpat. Per a la seva neteja cal raspallar per evitar la formació de càlcul (tosca) i les taques que causen certs aliments. Les parts poc accessibles a l’raspall requereixen submergir la dentadura postissa en una solució netejadora. No és convenient dormir amb ella, ja que la geniva on es recolza necessita descansar de l’esforç realitzat durant el dia.

Al IMOI abans d’aconsellar la utilització d’algun tipus de pròtesi dental, li farem un estudi dental complet i un TAC, totalment gratis, per poder diagnosticar algun tipus de problema i poder oferir-li la millor solució. Tot s’ho vam realitzar en la seva primera visita a les nostres clíniques de Barcelona i Eivissa i de forma gratuïta, en aquest apartat veurà tots els serveis que realitzem en la primera visita .

Si tens qualsevol dubte que pots consultar a la pàgina de xat, els nostres professionals de les dentadures t’ajudaran.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

6 + 5 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.