Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Què és l’ortodòncia estètica?

L’ortodòncia estètica és la clàssica ortodòncia dental que, a més de perfeccionar la funcionalitat de la boca, cuida la part estètica del pacient. Aquest tipus d’ortodòncia està indicat per a aquells que volen posar bé les seves dents però mantenint una certa estètica durant el tractament dental

Quins tipus d’ortodòncia estètica hi ha?

L’Ortodòncia en general ha evolucionat en els últims anys, resultant en diferents materials amb els quals es componen els brackets tradicionals. El propòsit d’utilitzar aquests materials es que no es notin, o que es disimulin tan com sigui possible els brackets, mantenint l’objectiu principal de l’ortodòncia, que és la recuperació de la funcionalitat dental completa.

Dins de l’ortodòncia estètica trobem diferents tipus de brackets estètics, diferenciant-se pel material del que estan fets o en la col·locació dels brackets. Així, a l’IMOI oferim diferents alternatives d’ortodòncia estètica com són:

Accediu a les diferents seccions de dalt per obtenir més informació sobre cada tipus de suport estètic

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i podrem assessorar-te sobre els diferents tipus d’ortodòncia, especialment tot tipus d’ortodòncia estètica. També l’informem del preu total de tot el procés.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Qui pot utilitzar brackets estètics?

Al principi gairebé tots els pacients poden utilitzar ortodòncia estètica.

Depenent de la quant ha de ser corregida la posició de les dents recomanem aparells dentals mobibles o brackets fixos.

Els aparells fixos, és a la categoria a la que es troben els brackets estètics, són totes les opcions de brackets indicades anteriorment, a més dels brackets metàl·lics tradicionals. Aquests brackets fixos proporcionen la correcció més precisa en menys temps.

Alineadors extraïbles han servit tradicionalment per a petites correccions, però la tècnica ha millorat tant que pot pràcticament corregir el mateix que els brackets fixos. La dificultat és que es necessita una mica més de temps, però el gran avantatge és que és molt més fàcil de netejar.

Per tenir més informació sobreels diferents tipus de brackets i ortodòncia que realitzem en l’IMOI accedim a aquesta secció.

Com es pot veure un estudi previ amb l’ortodoncista és el primer pas que has de fer, així que en les nostres clíniques dentals a Barcelona i Eivissa, a tots els nostres pacients se’ls dóna un estudi odontològic complet i una T.A.C. Dental a la primera visita totalment gratuïta,perquè puguem conèixer el problema al qual ens enfrontem i recomanar la millor alternativa en Ortodòncia que es pot aplicar. Accedeix a aquesta secció per veure tots els tractaments gratuïts que tindràs en la teva primera visita

Si teniu alguna pregunta, utilitzeu la pàgina de xat per preguntar als experts d’ortodòncia IMOI.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

8 + 6 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.