Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Invisalign és la tècnica revolucionària per alinear les dents.

ORTODONCIA-Invisalign-imoiL’estètica dental en els últims anys ha recorregut un llarg camí. Fins fa poc, les persones que estaven avergonyit d’usar aparells de metall preferit per no perseguir el tractament dental, posant la salut bucodental en risc.
Per als pacients amb aquest problema és la solució d’utilitzar brackets estètics que, fent la mateixa funció són d’altres materials que els fan menys visibles quan somriu, fins i tot invisible, si s’utilitzen brackets. Los brackets més estètiques son los de porcellana i els brackets estètics de safir . Accedeix a les diferents seccions per ampliar la informació i característiques de cada tipus
En els últims anys, els aliniadors dentals Invisalign s’han incorporat en els tractaments tradicionals i estètics, com els alineadors trasnparents que es poden treure i posarpoden alinear suaument les dents. Aquesta tecnologia ha aconseguit convèncer als més reticents a portar “ferros” en la boca, ja que és còmode i no es veu. El pacient pot fer una vida totalment normal sense afectar la seva aparença, i fins i tot millorar-la com el tractament progressa.

Com funcionen els alineadors transparents Invisalign?

En Invisalign hi ha un porces que comença per realitzar un estudi d’ortodòncia específic en el qual s’envien els raigs X, fotografies, un tronc de mossegada i impressions de les teves dents directament als Estats Units on un model virtual en 3D de la teva boca és escanejat i creat, utilitzant un programa dissenyat per moure les teves dents virtualment a la posició ideal. L’ortodoncista realitza el diagnòstic del cas i dissenya tot el tractament de principi a fi, dividint-lo en etapes que correspondran a cada alineador Invisalign. El pacient serà capaç de veure una simulació del progrés del tractament, abans de realitzar la seqüència completa d’alineadors.
Llavors, si el pacient està satisfet, les dades s’envien al laboratori per fabricar tota la seqüència d’alineadors. Una vegada que els tenim, els alineadors Invisalign canviarà cada 2 setmanes fins al final. Per donar-nos una idea, es poden requerir entre 6 i 24 alineadors dentals diferents. Però depenent de la gravetat del cas més pot ser necessari. Cada alineador mou les dents 0,25-0,33 mm, de vegades és més suau que els brackets metàl·lics o estètics , millor tolerat i produint moviments més fisiològics.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i podrem assessorar-li sobre els diferents tipus d’ortodòncia, tant la tradicional amb brackets metàl·liques, ortodòncia estètica i ortodòncia amb Invisalign. T’explicarem els avantatges i et podem donar un pressupost adaptat a les teves necessitats

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Els alineadors són fabricats per la tecnologia CAD-CAM i Estereolitografia, és a dir, des d’un ordinador els alineadors s’imprimeixen en 3D, a partir d’afegir capes primes de resina líquida fotosensible que solidifiquen amb llum ultraviolada.
Depenent del moviment requerit per a cada dent, és possible que hem d’enganxar alguns fitxers adjunts blancs per ajudar-nos.
També és de vegades necessari “llimar mínimament”, és a dir, reduir l’amplada de les dents perquè tots entren. Això té 2 avantatges, evita l’extracció i fa que els punts de contacte de les dents més amples deixant un resultat més estable en el temps.

Què cal tenir en compte a l’utilitzar Invisalign?

És important que els alineadors Invisalign s’utilitzen el major temps possible durant el dia i la nit, treient-los només per a dormir i netejar-los (unes 20 hores al dia). Quan s’utilitza tot el temps, els moviments són més suaus i es manté durant el temps. Tingueu en compte que es veuen les dents en moviment, però l’os al voltant de les arrels requereix temps per remodelar correctament.
En l’ús d’aquests alineadors dentals, és important tenir en compte:
  • Cada vegada que canviï els alineadors és normal tenir petites molèsties durant 2-3 dies.
  • Al principi és normal que es noti quan es parla, però desapareixen a mesura que ens hi acostumem.

Quins són els avantatges dels alineadors Invisalign?

Aquest tipus d’ortodòncia estètica té els següents avantatges:
  • Els Alineadors Invisalign són molt discret.
  • Comoditat per no portar arcs o suports que lesionin les genives.
  • Fàcil per a raspallar les dents.

Has de tenir en compte que el pre-diagnòstic d’un expert ortodoncista és molt important, per comprovar que pots utilitzar aquest tipus d’Ortodòncia invisible. És per això que tots els nostres pacients, en la seva primera visita, se’ls dóna un estudi odontològic complet i es fa un T.A.C. Dental totalment gratuït, per poder diagnosticar el problema i poder oferir la solució més adequada i menys costosa i de seguiment, sense cap compromís per la seva part. En aquest apartat podrà consultar tots els serveis gratuïts que realitzem en les primeres visites a la nostra clínica de Barcelona i Eivissa.

Quant dura el tractament d’Ortodòncia invisible?

Invisalign-imoiEl tractament amb Ortodòncia invisible s`ha reduït des de fa uns anys. Tractaments amb brackets,però els seus avantatges són l’estètica i la comoditat, ja que es pot treure a menjar i es pot netejar molt més fàcil. L’Ortodòncia invisible és una alternativa a tenir molt en compte, ja que notaràs com millora el teu somriure sense el malestar dels brackets.

Al final d’un tractament realitzat amb Ortodòncia invisible és aconsellable utilitzar els retenedors dentals per mantenir la nova posició de les dents mentre la geniva, os i musculatura de la boca s’adapta a la nova situació. Si no s’utilitza, les dents intentarien tornar a la posició en què estaven, pel que és necessari repetir el tractament i cal tenir en compte que en le repeticions de tractament les dents pateixen més. Per saber més sobre els tipus de retenedors mira aquesta secció

El millor és sempre que parlis amb el teu ortodoncista per tenir expectatives realistes sobre el temps de cada tècnica, la comoditat… Etc. Explica’ns tots els teus dubtes i expectatives, perquè puguem aplicar la tècnica que millor s’adapti a tu. No doni res per fet perquè cada pacient és un món i hi ha diferents maneres d’abordar cada problema.

Aspectes previs abans d’usar Ortodòncia invisible

Ortodòncia-invisible-imoiEn alguns casos, abans de començar els tractaments d’ortodòncia invisible, pot ser necessari extreure algunes dents per tal de corregir la posició de les dents veïnes. L’espai per a les dents és limitat, i hi ha moments en què et falta espai per tenir totes les teves dents alineades.

Si bé és cert, que cada vegada menys tendeix a aquesta solució, guanyant espai amb altres tècniques com l’estriping, que consisteix a desgastar les dents en els costats de manera que ocupes menys espai. Però, òbviament, aquesta tècnica té les seves limitacions i no tothom pot fer-ho a vostè.

En qualsevol cas, si ha estat necessari treure les dents de llet perquè no van entrar, és gairebé segur que s’hauran de treure algunes dents permanents. Com es pot comprovar en aquests casos

Per poder informar-te més profundament de la teva cita a les nostres clíniques de Barcelona i Eivissa. Realitzarem l’estudi lliure i l’etiqueta dental per comprovar la possibilitat d’utilitzar Ortodòncia invisible. Accedeix a aquesta secció per veure les nostres instal·lacions icaixa mèdica per estar tranquil • la sobre la nostra professionalitat.

Si tens qualsevol dubte utilitza la pàgina de xat per demanar als nostres experts en Ortodòncia

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

10 + 12 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

[/quote]