Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Els aparells fixos ajuden a aconseguir un somriure perfecte i tenen una bona salut bucodental.

Per què s’utilitzen aparells d’ortodòncia fixa?

Aquest tipus de dispositiu dental és el típic bracket, és a dir, l’ortodòncia que es fixa i que no es pot treure durant tot el tractament dental. Principalment podem distingir entre dispositius fixos i aparells mobibles.

El control del moviment dental en Ortodòncia és molt més gran si utilitzem aparells fixos enganxats a les dents. O si utilitzem ortodòncia Invisalign. Els dispositius extraïbles poden aconseguir petits moviments, mentre que els dispositius fixos controlen qualsevol tipus de moviment. Aplicant forces a dispositius fixos es poden aconseguir moviments de Corona, arrel, rotació, intrusió i extrusió. Vull dir, hem aconseguit un control de dents en tres dimensions. Accedeix a aquesta secció per veureels tipus d’ortodòncia que fem a IMOI i tot tipus d’aparells dentals

Com funcionen els aparells dentals fixos?

El sistema d’aparells dentals està pràcticament basat en la col·locació d’un arc rectangular en el buit rectangular d’un parèntesi (ranura). Aquesta ranura té una angulació particular per a cada dent. Així que el suport porta la informació i es transmet a la dent a mesura que augmenta el gruix del filferro, fins que es completi tota la ranura. A més, l’arc permet una certa expansió de l’arc guanyant espai i disminuint la necessitat d’extraccions.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i et podem aconsellar si has d’utilitzar dispositius fixos o pots utilitzar altres tipus d’ortodòncia.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Què he de considerar sobre els aparells fixos i generals sobre tots els aparells dentals?

brackets-metal.lics-imoiTot això està bé, però no tots els pacients són iguals i les diferents tècniques que utilitzem amb brackets tampoc. Hi ha diferents diagnòstics que només ens permeten utilitzar dispositius fixos en el pacient.

Per tant, el més important de tot el procés en si és l’estudi d’ortodòncia que es fa en un primer moment, és a dir, el diagnòstic. Aquí s’estudien diversos paràmetres cefalomètrics que tenen en compte la mida de les dents i l’os que l’envolta. Amb aquesta dada i tenint en compte les preferències del pacient, desenvolupem un pla de tractament. Si tot això s’ha fet correctament, i la natura acompanya, el tractament serà tal com expliquem.

Per aquesta raó, tots els nostres pacients en la seva primera visita es donen una etiqueta dental i un estudi totalment gratuït. En aquesta secció podràs veure tots els serveis que farem de forma gratuïta en la teva primera visita. També pots veure les nostres instal·lacions i elsconsultoris mèdics de les nostres clíniques perquè no dubtis la professionalitat d’ells

Considerarem tot el que ens demaneu, però cada tècnica té les seves limitacions i el clínic és el que us hauria d’aconsellar.

Quins components es troben en aparells dentals fixos?

Els principals protagonistes dels aparells fixos són:

dispositius-fixes-imoiBandes

És un anell d’acer inoxidable que envolta normalment les primeres molars. Porten diferents soldats, com ara els tubs on van els arcs, o els ganxos on es col·locaran els elàstics intermaxil·lars (les famoses Gomes de treure i posar).

Les bandes estan cimentades amb zinc oxycostat o altres de característiques similars. Aquest ciment manté la banda en el seu lloc i evita que la placa es formi a la dent evitant les cavitats.

Brackets

Els Brackets d’avui han evolucionat molt al llarg del temps per ser més petits i més estètics. Porten un solc (ranura) que creua la dent d’ample. Aquesta ranura porta una angulació diferent per a cada dent. Té una certa alçada i profunditat, i l’arc que posem a l’interior serà cada vegada més calibery fins que tota la bretxa s’omple en les últimes fases de manera que tota la informació de posició es transmet a la dent. Accedeix a aquesta secció per conèixer els tipus d’ortodòncia que fem a IMOI,especialment en els tractaments de suport

Hi ha bàsicament dos tipus d’ortodontista, el que utilitza petits suports de 0,018 ‘ ‘i el que utilitza altres una mica més grans que 0,022 ‘ ‘

Arcs dentals

Tots els arcs d’ortodòncia estan fets d’aliatges:

  • D’acer inoxidable: és relativament fàcil de manejar, no es corroeix en la cavitat oral i és capaç d’induir forces controlables a les dents.
  • Cobalt-crom-níquel: és molt mal·leable, es pot tractar amb calor per produir forces que mouen les dents i no es corroeix.
  • Níquel-titani: es tracta d’un aliatge fruit de l’era de l’espai. Aquest material té la característica que es pot doblar una gran distància sense desconformar-se permanentment. Això és ideal durant les primeres etapes de l’ortodòncia quan unes dents estan lluny de la seva posició idònia. S’adapta perfectament i a poc a poc recupera la seva forma inicial tirant les dents.

Aclariments basats en el diagnòstic dental previ

  • Utilitzarem una forma d’arc o una altra
  • Els arcs seccionals s’utilitzen per corregir només petites malposicions
  • Es poden utilitzar lligadures metàl·liques o elàstiques
  • Depenent del diagnòstic, l’ancoratge pot necessitar ser reforçat

Si tens qualsevol dubte utilitza la pàgina de xat per demanar als nostres especialistes d’ortodòncia. Vostè serà resolt qualsevol pregunta sobre els aparells fixos

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

7 + 3 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.