Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Aparells mobibles

Aparells dentals extraïbles,com expliquem en aquesta secció sobre tot els tipus d’ortodòncia que realitzem al IMOI,és un tipus d’ortodòncia que es pot utilitzar per corregir petites malposicions dentals. Els aparells extraïbles no es poden utilitzar en tots els casos. També es pot utilitzar com a dissuasió en nens que xuclen els dits, encara que els aparells dentals fixos o més coneguts son els brackets

Tipus d’aparells mobibles

Vostè té diversos tipus d’aparells dentals que són desmuntables segons el propòsit que es busquen:

Més informació sobre els diferents tipus de dispositius extraïbles anant a les seccions anteriors

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i et podem aconsellar si pots utilitzar dispositius extraïbles o has d’utilitzar altres tipus d’ortodòncia..

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Ortodòncia-mobiblesAquests aparells dentals mobibles es poden treure per menjar, rentar-se, i mentre fan activitats escolars que ho requereixin, per evitar el seu trencament.

El seu ortodoncista del IMOI arribarà a un acord amb vostè per portar els dispositius extraïbles durant tantes hores com sigui possible sense interferir amb la seva vida normal. El més estricte que som, el més ràpid i millor el resultat del tractament dental.

Com es pot veure el més important és aconseguir un pre-diagnòstic per professionals acreditats. Per aquest motiu, tots els pacients que vénen a les nostres clíniques de Barcelona i Eivissa el fan totalment gratuït, una etiqueta dental i un diagnòstic complet.

Pots consultar tots els serveis que realitzem en el diagnòstic en aquest apartat. També pots veure les nostres instal·lacions i l’equip mèdic que de les nostres clíniques per estar totalment segur de la nostre professionalitat

Per poder informar-te millor reservar una visita a les nostres clíniques. També pot fer les seves preguntes ara, directament als nostres especialistes en Ortodòncia extraïble i fina, a la pàgina de xat.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

14 + 12 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.