Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Brackets dentals

Els brackets són la solució per recuperar o formar l’estètica dental de la teva boca

ortodòncia_invisible_imoiÉs el tipus més comú d’ortodòncia dental també anomenats aparells dentals. Ens permet controlar amb més eficàcia el moviment dentari. Sovint és la manera d’acabar correctament un cas que va començar durant l’adolescència amb aparells dentals mobibles i amobibles (aparells dentals extraïbles. Anar a la secció anterior per a més informació)

Com expliquem en aquest apartat sobre els tipus d’ortodòncia que realitzem a les clíniques dentals d’IMOI a Barcelona i Eivissa, és imprescindible poder conèixer la magnitud del problema de cada pacient per poder diagnosticar la millor solució amb el tractament dental més apropiat, de manera que en totes les primeres visites a qualsevol de les nostres clíniques dentals realitzem un TAC i un estudi odontològic gratuït per conèixer la magnitud del problema.

Per a què serveixen els brackets dentals?

Els suports i l’Ortodòncia en general s’utilitzen per corregir la “mossegada deficient” o l’oclusió dental defectuosa (quan les dents estan apilades o tortes). En alguns casos, les dents estan rectes, però els maxil.lars superior i inferior no encaixen correctament. Aquests problemes de la mandíbula o l’alineació de la dent pot ser heretat o podria resultar de la lesió, la pèrdua de dents de llet massa aviat o tard o xuclar el polze.

Si vostè té una mala mossegada, el seu dentista pot recomanar brackets o altres tractaments d’Ortodòncia invisible per redreçar el seu somriure. En corregir el problema, s’obté un somriure agradable, però el més important, un ortodòncia significa una boca més saludable. Si una mala mossegada no es corregeix, poden sorgir altres problemes de salut bucodental, incloent:

  • La càries dental
  • Malaltia de la geniva
  • Pèrdua de dents
  • Mastegar i parla afectats
  • Desgast inusual de l’esmalt dental
  • Problemes de la mandíbula

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i podrem assessorar-te sobre els diferents tipus de brackets i els avantatges de cadascú.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Si Porto brackets, puc fer l’habitual?

neteja-braquets-retainers-imoi

Els brackets permeten portar una vida normal, però és aconsellable evitar certs aliments i begudes, com ara xiclets, Toffees, refrescos, etc. perquè poden danyar els brackets i les nostres dents. Pensa que cada vegada que es cau un bracket, es sol perdre un mes de tractament, ja que la dent intenta tornar a la posició en què estava. Per tant, com millor ens comportem, més ràpid és el tractament.

Si ets una de les persones que juga a l’esport en contacte, és important utilitzar Mossos, dissenyats a la clínica dental, que protegeixen tant els aparells dentals com les teves pròpies dents i genives. En aquest enllaç hi trobareu alguns consells especials sobre claudàtors.

Tipus de brackets

dispositius-fixes-imoi Invisalign-imoi brackets-metal.lics-imoi Ortodòncia-amb-brackets-de-safir-imoi

els brackets poden ser de diferents tipus en funció dels materials que es fan:

Els millors són els Brackets de metall perquè cauen menys i transmeten millor les forces a les dents (el que farà que el tractament dental sigui més ràpid), però són menys estètics. Aquí pots esbrinar els pros i els contres dels Brackets metàl·lics

Els brackets més estètics són els fabricats amb altres materials: suports ceràmics, brackets de safir, etc. Aquests aparells dentals poden allargar el tractament per aproximadament 4 a 5 mesos, encara que són menys visibles més, i fins i tot poden semblar no utilitzar brackets en les seves dents. Aquí tothom haurà de decidir el que prefereixen, ja que depenent de l’elecció del tipus de suport variarà el preu del tractament dental i la durada de la mateixa. En cada secció anterior es pot ampliar la informació de cada tipus de suport

A les nostres clíniques t’informem de tots els problemes i beneficis de cada tipus de suport, ja que tenim una àmplia experiència en tots ells, amb ortodòncia especialitzada en estètica dental a Barcelona i Eivissa

Una altra opció és portar els brackets a la part interior de les dents, que es coneix com Ortodòncia lingual, suports linguals o suports interiors en aquest cas els brackets són generalment d’or i tot està dissenyat en un laboratori, portant un estudi especial sobre el cas.

Cada tipus de suport i tècnica té les seves particularitats i, segons el cas, el seu ortodontista a IMOI li recomanarà la que ofereixi els millors resultats tenint en compte els requeriments estètics de cada persona. A les nostres clíniques dentals trobaràs professionals en Ortodòncia dental que t’explicaran el problema dental que tens i la millor solució per solucionar-ho, tenint sempre en compte el menor cost possible

Reserva una visita per a un diagnòstic dental gratuït i un tac dental,i sabràs exactament la solució correcta i prevenir possibles malformacions. Vegi també les nostres instal·lacions en aquesta secció i l’equip de professionals de les nostres clíniques, perquè vostè estigui tranquil de la professionalitat del nostre equip

Si teniu alguna pregunta, utilitzeu la pàgina de xat per preguntar als experts d’ortodòncia IMOI.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

5 + 4 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

[/quote]