Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Brackets de Safir

brackets-Zafiro-imoiEls brackets de safir són un tipus de brackets que utilitzem en IMOI per a l’ortodòncia dental. Aquests brackets dentals són com els brackets tradicionals de metall, però fabricats en Safir monocrístí i són molt translúcids.

Els brackets de safir són molt resistents i no es taquen amb aliments o mals hàbits.

Qui pot utilitzar els brackets de safir?

Aquests brackets es poden utilitzar si les dents són massa blanques. Sembla que no està portant Brackets. Si al contrari tenen un color més natural, llavors la millor opció seran els brackets de ceràmica, ja que en cas contrari el Safir es destacarà molt. Descobreix en aquesta secció sobre tot tipus d’ortodòncia dental

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i podrem assessorar-li sobre els diferents tipus d’ortodòncia, especialment els brackets de safir, així com el seu manteniment i el preu de tot el tractament.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Pros i contres de suports de safir?

Els pros i els contres dels brackets de safir són pràcticament iguals que els suports ceràmics. Tingues en compte el:

  • Els tractaments tarden més que els tractaments metàl·lics. El Safir augmenta la fricció amb l’arc, frenant el moviment de les dents.
  • Són més forts que la ceràmica, però els metàl·lics són encara els guanyadors.
  • Igual que amb els metalls, vostè ha d’evitar la presa d’aliments durs o enganxosos per evitar danys. Si es trenquen, haurà de canviar el bracket per continuar el tractament.
  • No són recomanables en pacients que practiquen esports de contacte. I si aquest és el teu cas, pots portar un protector esportiu fet especialment per a tu.
  • Tot i que són més discrets, són una mica més grans que els metàl·lics.
  • Poden augmentar el preu total del tractament.
  • El seu ortodoncista pot recomanar l’ús de brackets de safir en les seves dents que es veuen més (les anteriors anteriors) i en la resta de metal·litzats. D’aquesta manera es beneficia dels avantatges d’ambdós tipus de brackets.
  • De vegades és necessari que l’arc sigui metàl·lic i es veurà de totes maneres. L’arc blanc és el mateix, però està recobert amb tefló (que és blanc), però encara augmenta la fricció i triga més a moure les dents.

El millor és reservar una cita a les nostres clíniques dentals de Barcelona i Eivissa per informar-lo de tipus ortodòntics i altres tipus de brackets dentals. En la teva primera visita realitzarem un estudi odontològic complet i un tac totalment gratuït, on analitzarem el teu problema dental. Des de l’inici estarà acompanyat de professionals, metges i cirurgians en implantologia i estètica dental. Mira en aquest apartat les nostres instal·lacions i el quadre mèdic de les clíniques.

Consulta els teus dubtes als nostres professionals en ortodòncia estètica al nostre blog, al xat de la pàgina o en www.serse.es

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

5 + 4 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

[/quote]