Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Què són els aparells dentals?

Els aparells dentals són aparells que ajuden a corregir les nostres pròtesis dentals i tenen un somriure més bonic i estètic. També s’anomena suports dentals

Quins tipus d’aparells dentals hi ha?

Pràcticament hi ha solament dos grans tipus d’aparells per a les dents poden ser de dos tipus:

Quins tipus d’aparells dentals fixos hi ha?

Ortodòncia-amb-brackets-de-safir-imoiCom hem estat comentant sobre els aparells dentals fixos són els més utilitzats i podem trobar diferents tipus d’aparells en funció del material en el qual es realitzen (accedir a les diferents seccions per ampliar la informació):

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i nosaltres podrem assessorar-te sobre els diferents tipus d’ortodòncia. Tingues en compte que l’anàlisi inicial d’un professional és una prioritat perquè no tinguis més problemes.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Què he de considerar sobre els aparells dentals?

El més important de tot el procés en si és l’estudi d’ortodòncia que es fa al principi, és a dir, el diagnòstic, ja que cada pacient pot tenir un problema particular, no es pot generalitzar.

Aquí s’estudien diversos paràmetres cefalomètrics que tenen en compte la mida de les dents i l’os que l’envolta. Amb aquesta dada i tenint en compte les preferències del pacient, desenvolupem un pla de tractament. Si tot això s’ha fet correctament, i la natura acompanya, el tractament serà tal com expliquem.

Per aquesta raó, tots els nostres pacients en la seva primera visita es donen una etiqueta dental i un estudi totalment gratuït. En aquesta secció podràs veure tots els serveis que farem de forma gratuïta en la teva primera visita. També pots veure les nostres instal·lacions i elsconsultoris mèdics de les nostres clíniques perquè no dubtis la professionalitat d’ells

Considerarem tot el que ens demaneu, però cada tècnica té les seves limitacions i el clínic és el que us hauria d’aconsellar.

Si tens qualsevol dubte Fes servir el xat de la pàgina i els nostres professionals en aparells dentals t’ajudaran a

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

7 + 3 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.