Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Què és l’ortodòncia?

L’ortodòncia és una especialitat odontològica que estudia, preveu i corregeix alteracions del desenvolupament dental, formes d’arc de les dents i la posició dels maxil·lars, per tal de restablir l’equilibri morfològic i funcional.

A la clínica dental IMOI de Barcelona i Eivissaestem especialitzats en tot tipus de tractaments d’ortodòncia,podràs veure les nostres instal·lacions i equipament mèdic en els enllaços anteriors

Tipus d’Ortodòncia per edats

brackets-metal.lics-imoiHi ha diferents tipus d’Ortodòncia en funció de l’edat del pacient i del problema que es presenta. Per això podem parlar de:

Aneu als enllaços anteriors per obtenir més informació

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i podrem assessorar-li sobre els diferents tipus d’Ortodòncia per al seu cas, tot el tractament i la pràctica total.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Beneficis de l’ús de l’ortodòncia

Entre els principals beneficis que podem destacar:

 • Tenir una bona funcionalitat i estabilitat
 • Aconseguir i prevenir una millora estètica dental i facial
 • Aconseguir una arquitectura òssia i gingivals òptima
 • Millorar l’oclusió dental i promoure la salut periodontal
 • Corregir la posició dental correcta, com les dents separades
 • Aconseguir l’harmonia entre les dents i la funció ATM

Quan s’ha de començar amb el tractament d’ortodòncia?

Al començar el tractament d’ortodòncia és una de les preguntes que més ens demanen els pacients que acudeixen a les nostres clíniques per primera vegada. Hem de tenir en compte 2 factors principals:

 • L’edat de la persona
 • El tipus de maloclusió

Sí, podem dir que és ideal per començar amb el tractament d’ortodòncia quan s’han sortit totes les dents definitives o estan a punt de fer-ho. Per això és tan important acudir a una clínica dental especialitzada en ortodòncia, ja que amb un bon diagnòstic comences el tractament dental en el moment més oportú.

Des de sempre, a les nostres clíniques dentals a Barcelona i Eivissa, fem una primera visita gratuïta on, a més de la revisió dental, fem un T.A.C. dental de forma gratuïta, per poder definir amb total precisió el problema ortodòntic, el moment més apropiat per començar el tractament dental i el tipus d’ortodòncia més recomanada. Visiti aquesta secció per veure tots els serveis que realitzarem en la seva primera visita de forma gratuïta

Tipus d’ortodòncia dental en funció del problema detectat

Ortodòncia-invisible-imoiRealitzem diversos tipus de tractaments d’ortodòncia, segons el problema exacte de les teves dents i/o mandíbules:

 • Tractaments amb brackets dentals o ortodòncia fixa. Són peces petites de diferents materials que s’adhereixen a les dents i estan unides per arcs. Els brackets dentals porten la informació de posició que han de transmetre a la dent.
 • Dispositius d’ortodòncia mobibles. Generalment són aparells de plàstic que cobreixen part del paladar i s’uneixen a algunes dents. Realitzen moviments limitats en les dents
 • Dispositius funcionals. Són aparells dentals mobibles que intenten aprofitar el creixement del pacient per evitar un problema esquelètic. Són útils durant els pics de creixement. Eviten tractaments complexos en l’adult
 • Suports de barbeta i màscares facials. es pot utilitzar en combinació amb altres aparells d’Ortodòncia per augmentar o disminuir la mida de l’os com ens interessa. S’utilitzen normalment a la nit en pacients en creixement.
 • Ortodòncia estètica. No és un tipus especial d’ortodòncia, però és una classificació de les tipologies anteriors amb materials especials perquè quedi menys veinat. Anar a l’enllaç per a més informació
 • Ortodòncia invisible És una tipologia d’ortodòncia amb un material especial que els fa virtualment invisibles.

Cada tipus de tractament està indicat per a persones amb dolències especials i té un preu diferent. Vés a les seccions anteriors per conèixer els diferents tipus d’ortodòncia que realitzem a IMOI

Quan fa l’ortodòncia l’última?

Ortodòncia-Incognito-imoiNormalment, en Ortodòncia dental, s’aconsegueixen molt bons resultats en uns 12 o 24 mesos sempre que es compleixin les normes bàsiques:

 • Mantenir una higiene oral òptima
 • Utilitzar els dispositius tal com l’hi ha indicat el professional
 • Segueix algunes recomanacions dietètiques
 • Portar la retenció al final del tractament per mantenir els resultats

Què fem a IMOI en la primera visita amb el ortodoncista?

Com hem estat comentant una primera aproximació necessitem conèixer l’estat de les teves dents i anticipar-nos a la seva evolució. Per a això hem de fer fotos, radiografies i registrem la seva dentadura (per fer un model de guix de la seva boca i ser capaç d’estudiar amb calma). Fem tot això de forma gratuïta en la seva primera visita

Al final d’aquest estudi, l’ortodoncista tindrà una idea del tractament i el pronòstic necessaris, és a dir, dels resultats que espera.

Si teniu alguna pregunta, utilitzeu la pàgina de xat per preguntar als experts d’ortodòncia IMOI.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

12 + 10 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.