Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Fes clic per trucar i reservar la teva visita gratuïtament

Barcelona 667 657 371

Eivissa 667 657 373

Si ho prefereixes, et truquem

14 + 4 =

Què és la periodontitis?

La periodontitis és una malaltia periodontal que consisteix en la inflamació i la infecció dels lligaments i ossos que suporten les dents.

Què causa la periodontitis?

dents-tabac-imoiEntre les principals causes es pot citar

  • Tabac: el fumador té menys sagnat gingivals i menys inflamació que el pacient no fumador, de manera que el diagnòstic periodontal es realitza posteriorment. És vital, són aquests casos, revisions periòdiques a IMOI
  • Diabetis: Les persones diabètiques són més propensos a tenir infeccions i desenvolupar periodontitis.
  • Medicaments:alguns medicaments antidepressius o cardíacs poden disminuir la salivació i la malaltia de la geniva periodontal pot desenvolupar.
  • Canvis hormonals: en les dones, els canvis hormonals afecten més les genives. En dones embarassades, les revisions periòdiques per als problemes periodontals són importants.

Com puc saber si tinc símptomes de periodontitis?

Aquesta malaltia periodontal té manifestacions molt evidents. Tingueu en compte el següent:
  • Sagnat de les genives en raspallar-li la dent.
  • Pus entre les teves dents i genives.
  • Genives vermelles, inflades o doloroses.
  • Canvis de mossegada.
  • Mal alè persistent.

Com tractem la periodontitis en IMOI?

dolor de dents-imoiA IMOI comptem amb un equip d’Odontòlegs especialitzats en Periodòncia (accedeix a aquesta secció per veure el nostre quadre mèdic) per això et recomanem que les visites periòdiques a les nostres clíniques faran de la prevenció la millor medicina. La periodontitis no es pot curar completament perquè el teixit de suport no pot ser reconstruït. No obstant això, podem aturar la progressió de la malaltia mitjançant l’escalat i els procediments de raspallat d’arrel, juntament amb els tractaments antimicrobians. En cas de necessitat, el periodontista pot realitzar tractaments quirúrgics com la cirurgia de reducció de butxaca i també empelts de teixit per consolidar l’os i millorar l’aparença estètica de la cavitat oral. Demana cita a les nostres clíniques dentals a Barcelona i Eivissa i en la teva primera visita realitzarem un estudi dental complet i una TAC Dental de forma totalment gratuïta on podrem diagnosticar el problema existent. Accedeixi a aquesta secció per veure tots els tractaments que tindrà de forma gratuïta en la seva primera visita Si tens qualsevol dubte pots utilitzar el xat en aquesta pàgina per poder fer les teves consultes als nostres especialistes.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

3 + 13 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.