Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Odontologia preventiva i conservadora a IMOI

La prevenció és la base de l’Odontologia i el diagnòstic precoç ens permet preservar les teves dents amb la màxima estètica.

A IMOI creiem en l’odontologia conservadora i preventiva i és per això que Supervisem de prop els nostres pacients per evitar el desenvolupament de patologies derivades de la mala prevenció. Al mateix temps, tractem els màxims problemes orals després de la pràctica de l’odontologia conservadora.

Sabies que a través de la saliva podem prevenir malalties en tot el cos?

Tots els tractaments dentals que realitzem a les nostres clíniques a Barcelona i Eivissa es poden agrupar així:

  1. Odontologia preventiva
  2. Endodòncia
  3. Odontologia en pacients pluri-patològics
  4. Urgències dentals

Odontologia preventiva

imoi Odontologia conservadoraL’objectiu de l’odontologia preventiva és prevenir el desenvolupament de malalties orals. Els programes preventius inclouen tractaments d’higiene dental i revisions mèdiques periòdiques per dentistes especialitzats.

La prevenció és essencial per mantenir una bona salut bucodental durant tota la vida. L’odontologia preventiva ens permet diagnosticar lesions dentals quan són molt petites, preservar les teves dents i fer reconstruccions molt estètiques. Les lesions de la cavitat no són iguals, ni els pacients que tenen cavitats. Les directrius actuals d’atenció al pacient requereixen un tractament etiològic o preventiu apropiat, tant en individus lliures de cavitat com d’una cavitat, per evitar lesions futures. A més, cal un adequat control interceptiu de lesions incipients i de tractament operatiu, amb la màxima preservació del teixit dental possible, de lesions actives i no controlables.

A IMOI tenim quatre programes pioners de diagnòstic precoç:

  1. Prevenció de malalties de la geniva.
  2. Estudi del risc de pèrdua d’implants dentals.
  3. Estudi de les infeccions de les genives.
  4. Identificació de pacients amb risc cardiològic.

Tractem de reduir la necessitat de tractaments dentals a mitjà i llarg termini mitjançant fissures de segellat, segells simples o complexos i canals radiculars.

La prevenció és la millor arma per combatre les malalties orals, per la qual cosa et recomanem que visitis les nostres clíniques per explicar el teu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera sabrem si hi ha malalties que poden desenvolupar-se en el futur i poder realitzar els tractaments més adients.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Odontologia conservadora

L’odontologia conservadora és la tècnica per la qual es tracta la boca impedint l’extracció de la dent danyada.
S’utilitza per restaurar zones danyades per càries i altres condicions, netejant i tractant teixits danyats sense afectar la resta de la dent, després segellant la zona tractada amb una obturació o omplint-ho amb materials biocompatibles.

L’odontologia conservadora té com a objectiu tractar problemes orals evitant l’extracció de peces. S’utilitza per restaurar zones afectades per càries o altres condicions com traumatismes o malformacions en les dents. Quan hi ha teixit danyat, es neteja i es segella sense intervenir en la part restant de la peça dental.

Aquesta especialitat ens permet tractar les càries en totes les seves fases, des de la més petita fins a la major destrucció del teixit dentari.

A IMOI t’oferim les tècniques més avançades en estètica dental. En aquesta pràctica terapèutica hi ha veritables artistes en la rehabilitació de l’anatomia de les peces dentals.

Endodòncia

endodòncia-imoiL’endodòncia és un procediment que tracta l’interior de la dent i permet mantenir la seva dentició natural, l’os i la geniva que l’envolta, així com la seva funcionalitat. Engloba el conjunt de tècniques quirúrgiques per a la prevenció i el tractament de les malalties de polpa. En els casos en què la profunditat de la lesió és molt gran, un farciment no és suficient, i es realitza un endodòncia(“matar el nervi”).

També conegut com a tractament del conducte radicular, és el procediment que els dentistes utilitzen per eliminar la polpa de la dent i segellar el conducte de la polpa. La polpa és la part més interna de la dent i està formada per un teixit tou que conté els nervis i els vasos sanguinis. La causa més comuna d’infecció i conseqüent inflamació i necrosi de la polpa, i per tant de la necessitat de realitzar una endodòncia, és l’existència de càries, encara que hi ha altres factors que poden generar una lesió de la polpa (trauma, erosió, desgast, tractaments restauradors…).

A IMOI busquem que el tractament de l’endodòncia sigui pràcticament indolor,ja que s’utilitzen anestèsics locals molt eficaços i de llarga durada. Mitjançant instrumentació manual o mecànica, ús d’instruments de sònic i ultrasònics, perseguim la conservació de l’òrgan dental sense manifestacions patològiques locals o remotes, buscant un tancament biològic que aïla la part tractada de la resta de l’organisme.

Odontologia en pacients Pluripatològics

És la gestió dental dels pacients amb antecedents patològics sistèmics. La gestió d’aquestes situacions pot variar el tractament dental aconsellable.

En el treball diari de l’IMOI es busca oferir un tractament adequat, a l’alçada del que es requereixi de nosaltres, oferint al pacient el millor tractament disponible en tot moment, sota un estricte control de qualitat en l’atenció.

Preparats amb el millor equip professional, disposem de l’equipament més sofisticat per oferir el millor tractament amb la màxima seguretat per al pacient.

Urgències dentals

a l’IMOI sempre intentarem valorar la situació i estudiar el cas per part del professional, per oferir la solució més coherent amb qualsevol de les possibles emergències dentals (pèrdua de part de la dent, dent fracturat, sagnat oral, infeccions dentals, dolor dental…).

En cas de qualsevol d’aquestes emergències dentals o qualsevol altre, es recomana consultar a un professional del nostre equip. L’alta qualitat dels serveis odontològics de l’IMOI no seria possible sense tenir un dels millors equips humà.Accedeix a aquesta secció per veure els professionals de les nostres clíniques i les instal·lacions que hem de poder realitzar qualsevol tractament dental.

Accedeix a aquesta secció per veure tots els tractaments dentals que realitzem a les nostres clíniques dentals a Barcelona i Eivissa.

Per a qualsevol consulta pot utilitzar la pàgina de xat i els nostres dentistes l’ajudaran.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

10 + 6 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.