Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Les mesures contra el COVID-19.

Les 10 mesures de seguretat davant el COVID-19.

A les Clíniques IMOI sempre ens hem preocupat per treballar de la millor manera possible i amb la màxima seguretat per al pacient. Davant la situació de pandèmia hem modificat les nostres instal·lacions i els nostres protocols de treball per garantir la màxima seguretat biològica. T’expliquem les 10 mesures que ha pres el IMOI contra el COVID-19:

  1. Tot l’equip s’ha realitzat proves d’anticossos de l’Covid-19 i el ha estat negatiu per a les dues clíniques de Barcelona i d’Eivissa.
  2. Hem reforçat els protocols seguretat biològica que ja fins al nivell de quiròfans o UCI de qualsevol Hospital Europeu.
  3. L’equip de l’IMOI ha superat el curs de capacitació online COVID-19 de el Consell General de Col·legis d’odontòleg i estomatòlegs.
  4. El IMOI Barcelona compta des de 2008 amb filtre HEPA que captura el 98% de partícules, bacteris i virus que es troben en l’ambient.
  5. En els dos centres de l’IMOI estem implantant llum ultraviolada , L’única forma ràpida i segura d’eliminar bacteris i virus de l’aire.
  6. Cada hora es realitza una neteja dels poms de les portes i de les cadires de la sala d’espera. Després de cada visita es neteja el box , Es genera una nébula que arrossega partícules de l’aire i es tracta les superfícies de l’box amb vapor .

Cada matí i cada nit es realitza una neteja completa de sòls i parets de la consulta.

  1. tots els pacients responen un qüestionari a l’reservar cita i a l’arribar a la Clínica IMOI. és obligatori netejar la sola de les sabates , fer servir polaines i mascareta i gel hidroalcohòlic .

prenem la temperatura a tots els pacients a l’arribar a les nostres consultes.

  1. La majoria de l’ material que utilitzem és un sol ús i el que no pot ser-ho es esterilitza immediatament després del seu ús.
  2. hem reduït l’aforament a l’40% i programem les visites perquè no coincideixin dos pacients a la sala d’espera.

fem el màxim de tractaments en una sola visita , Disminuïm el nombre de visites i de desplaçaments.

  1. Sempre que tinguis qualsevol dubte podràs contactar per vídeo trucada .

 

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

8 + 2 =

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.