Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Com pensem en IMOI?

IMOI clinics són la branca d’assistència sanitària de IMOI HEALTHCARE GROUP. Amb dues clíniques en dues ciutats diferents que comparteixen nom i part del seu equip, així que molts de nosaltres treballem en les dues ciutats, però cada centre té la seva pròpia personalitat, les seves diferències i el seu equip.

A IMOI tenim una manera de pensar i de treballar que ens fa exclusives

Sedació-imoiSom dentistes, metges, cirurgians, anestesiòlegs, infermers, fisioterapeutes, higienistes, osteòpates, acupuntors, ajudants, economistes, administratius, recepcionistes, informàtics i personal de manteniment, però també som atletes, pintors, navegants, músics, escriptors, fotògrafs, viatgers, pilots, voluntaris, nens, pares, col·legues i sobretot persones treballadores.

Un equip de gent tan diversa, des de tants llocs diferents però capaç de treballar junts, dóna una personalitat única a tot el que fa.

Es va estrenar en aquesta companyia a principis del 1993 (abans es va anomenar Centre Clínic dental però va decidir deixar clar la nostra vocació per l’excel·lència en el que més vam saber fer, la cirurgia, els implants dentals i l’estètica). Hem creat IMOI perquè ens apassiona la nostra feina i ara que tenim 21 anys d’experiència seguirem esforçarem perquè tots aquests anys hem tingut la sort de guanyar-nos la confiança de milers de pacients que han estat tractats i que ho segueixen fent amb nosaltres.

Esforçant-nos per la màxima qualitat.

Creiem profundament en la simplicitat. És per això que tots els esforços que hem fet a IMOI per fer tractaments mínimament agressius han tingut sempre èxit. En les pròximes dècades seguirem procurarem fer tot el més simple, fàcil i fins i tot més clar. Aquests seran els nostres tractaments, les nostres publicacions i la nostra empresa. Els centres IMOI són referents per a col·laboradors, alumnes i antics alumnes dels cursos de formació.

Desenvolupant el que mai passa de moda. A IMOI Som pioners en tractaments d’avantguarda.

El que tenim més clar en IMOI és que sempre hem de perseguir l’excel·lent, que això no passa d’estil, no perjudiqui al pacient, molesti el mínim i obtingui el millor resultat amb els recursos disponibles. Som pioners en el tractament de la boca, no seguim modes ni tendències, ens centrem en el que sempre serà important, la salut i la satisfacció del pacient.

El més important en IMOI: tractar amb els pacients.

Tractar les persones correctament és fonamental per a la nostra manera de treballar. Tractem els nostres pacients com ens agradaria ser tractats i els uns als altres com la nostra família. Els nostres objectius han estat sempre els mateixos: divertir-se, fer un treball excepcional, crear els millors tractaments, tenir cura dels detalls, tractar a les persones correctament, dir la veritat, tenir un impacte positiu en el món que ens envolta per donar de tornada el que ens dóna i seguir aprenent.

Estem sempre al seu servei

En aquestes seccions podeu revisar:

Si tens qualsevol dubte utilitza la pàgina de xat i els nostres professionals t’ajudaran sense cap problema

A l’IMOI Barcelona ia l’IMOI Eivissa trobareu tot el que espereu d’una clínica dental:

  1. serietat
  2. confiança
  3. tracte amable
  4. Unes instal·lacions per a poder tractar qualsevol problema bucodental i maxil·lofacial
  5. Un dels millors quadres mèdics especialitzats en cirurgia maxil·lofacial, implantologia dental, ortodòncia, tractaments d’odontologia i estètica dental
  6. Preus i condicions de finançament adaptades a a l’situació global actural. No som Low Cost, ja que els nostres tractaments estan diagnosticats i realitzats per doctors amb molts anys d’experiència i reconeguts a nivell nacional en tractaments bucodentals. Tots els nostres tractaments tenen les garanties corresponents.
  7. Des del primer dia estarà atès pels mateixos professionals que portaran el cas fins al final de l’tractament

En els següents apartats pots revisar tot el relacionat amb IMOI:

Si tens qualsevol dubte utilitza la pàgina de xat i els nostres professionals t’ajudaran sense cap problema

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

15 + 1 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.