Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Implants zigomàtics

Els implants zigomàtics són la solució més ràpida per als pacients amb pèrdua òssia de la mandíbula.

Quan s’utilitzen implants zigomàtics?

Molts pacients han estat perdent les dents durant anys i això fa que l’alçada i el gruix de l’os del maxil.lar es perdi. La pèrdua d’os es coneix com atròfia i no deixa espai per posar implants dentals convencionals i hem d’utilitzar implants zigomàtics

L’atròfia en la mandíbula superior ens obliga a empelt o implant d’os o realitzar implants zigomàtics.

Diferència entre els implants zigomàtics i l’empelt ossi dental

Les diferències més importants entre els dos tractaments dentals són:

  • El temps de tractament, si es realitza un empelt o implant d’os és imprescindible esperar de 4 a 6 mesos per a col·locar els implants dentals, mentre amb els implants zigomàtics no cal esperar un temps, el mateix dia se li pot posar una pròtesi provisional i en una setmana la definitiva.
  • L’empelt ossi realitza la rehabilitació anatòmica del pacient, és a dir, la reconstrucció de l’OS i la geniva del pacient. Els implants zigomàtics ofereixen rehabilitació funcional.

Diferència entre implants zigomàtics i implants convencionals

Els implants dentals zigomàtics difereixen dels convencionals perquè estan subjectat en el cos de l’os zigomàtic i perquè tenen diferències en longitut, diàmetre i angulacions específiques.

No dubteu a visitar les nostres clíniques per explicar-nos el vostre cas i tenir un estudi i T.A.C. Dental gratuït. En la primera visita realitzarem una tac dental i un estudi complet i totalment gratuït per conèixer l’abast del problema. No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Quins beneficis suposen els implants zigomàtics?

zygomatic imoi implant dental

L’ús d’aquest tipus d’implants zigomàtics és una excel·lent alternativa en el tractament de pacients desdentats o amb poc os a la zona maxil·lar superior. Per als pacients és un canvi radical en la seva vida, que permet col·locar una pròtesi fixa superior, substituint la pròtesi total extraïble, el mateix dia que la cirurgia. També tenen dents fixes de nou, amb tots els avantatges de l’autoestima i tot el confort que això comporta.

Els implants zigomàtics de titani són ideals per resoldre la manca de premolars i molars al maxil.lar superior És una tècnica d’elecció tant per col·locar els implants dentals de titani i corones o fundes dentals sobre implants en una sola sessió, aproximadament en un matí o tarda. Vés a les seccions anteriors per obtenir més informació

És complicat la col·locació d’aquests implants?

Els implants zigomàtics de titani es fixen a l’os maxil.lar, l’arc sota l’ull en una cirurgia molt senzilla que dura uns 20 minuts i que sempre es realitza sota sedació i anestèsia local. Així el pacient està còmode, col·labori al màxim amb el cirurgià i no té sensació d’estar al quiròfan. A IMOI estem especialitzats en sedació dental conscient, accedeix a aquesta secció per ampliar la informació

Si el pacient desitja, pot tenir les corones o fundes dentals en implants col·locats en menys de 24 hores.

Quins avantatges té la col·locació d’implants zigomàtics de titani?

Els principals avantatges dels implants zigomàtics de titani són:

  • No cal fer empelt complex o cirurgies d’implants ossis.
  • Corones dentals o mànigues sobre els implants dentals de titani es poden col·locar immediatament, dins de les 24 hores.
  • Aquests són els implants dentals zigomàtics de titani, amb una supervivència molt alta malgrat el pas del temps.
  • El postoperatori és molt lleuger, amb poques molèsties i permet portar la vida normal de manera immediata.

Per poder obtenir més informació, reserva una cita gratuïta a les nostres clíniques dentals de Barcelona i Eivissa. En la teva primera visita realitzarem un diagnòstic dental complet i un CT, totalment gratuït,per conèixer l’abast del problema i poder oferir-te la millor solució en la col·locació d’implants dentals zigomàtics. Des del primer moment serà atès per professionals, metges i cirurgians experts en implantologia dental. Consulta les nostres instal·lacions i el personal mèdic de les clíniques.

Si tens qualsevol dubte també pots consultar-la pel xat de la pàgina, els nostres professionals t’ajudaran.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

12 + 5 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.