Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Els principals dubtes sobre els implants dentals

Els nostres professionals de les clíniques dentals de l’IMOI a Barcelona i Eivissa han intentat recopilar les preguntes i respostes sobre implants dentals més freqüents que els plantegen els nostres pacients.

En qualsevol cas, recomanem que per a qualsevol consulta sol·liciti una visita ja que en la seva primera visita a les nostres clíniques realitzarem un estudi dental complet i una TC amb el qual podrem donar-li una resposta exacta als seus problemes. En aquest apartat de la web podràs veure totes les intervencions i estudis gratuïts que farem en la teva primera visita totalment gratis.

Des del primer moment estarà atès per professionals, odontòleg, metges i cirurgians experts en implantologia i estètica dental. Miri el nostre quadre mèdic i n Les nostres instal·lacions preparades per a realitzar qualsevol tipus d’intervenció en implantologia dental.

En cap cas aquesta secció de preguntes i respostes sobre implants dentals està pensada ni substitueix la visita a un professional de la salut.

Què són els implants dentals?

Els implants són cilindres de titani pur que es col·loquen en l’OS per reemplaçar les arrels de la part dental perduda. Els implants dentals ens permeten reemplaçar la part natural amb una peça artificial d’excel·lent funcionalitat i una estètica igual o millor.

És difícil la cirurgia?

Es tracta d’una intervenció de poc més de 15 minuts en què s’utilitza l’anestèsia local. La sedació conscient es pot administrar en pacients que tenen una fòbia del dentista.

És molest el post operatori?

La majoria de les vegades tens menys molèsties que amb la majoria de tractaments de l’Odontologia, només molesta lleugerament la zoma d’uns dies. És molt important mantenir una higiene acurada per evitar infeccions de les genives i prendre els antibiòtics i antiinflamatoris que prescribim.

Què són els implants de càrrega immediata? Es poden col·locar implants i dents el mateix dia?

Aquests són els implants que fem servir quan situem l’implant i la dentadura el mateix dia. Sí, absolutament. És aconsellable fer-ho sempre excepte en casos molt concrets, permet preservar l’oclusió del pacient, i mantenir la geniva i teixits tous al voltant de la dent.

Es poden realitzar implants sense cirurgia?

Els implants sense cirurgia inclouen dos procediments molt diferents. D’una banda, la cirurgia guiada per ordinador. Aquest sistema utilitza una plantilla desenvolupada pel cirurgià amb el qual es col·loquen els implants sense necessitat d’obrir la geniva. D’altra banda, tenim els implants dentals transmucosos, els cirurgians experts situen els implants a través de la geniva, sense fer talls ni donar punts.

Quant dura el tractament complet des de la col·locació de l’implant a la col·locació de pròtesis definitiva?

En molts casos podem col·locar la pròtesi provisional el dia de la intervenció. Les pròtesis definitives es col·loquen després de dos mesos d’espera després de la cirurgia. Altres implants poden requerir un temps d’integració oseointegration de fins a sis mesos.

Quin tipus de pròtesi es poden col·locar en els implants?

Hi ha dues grans formes de rehabilitació protètica: la pròtesi fixa de ceràmica (com les pròpies dents), que proporciona el més alt nivell d’estètica, comoditat i funció; i la pròtesi extraïble (treure i posar), feta de resina i que és una opció més econòmica i menys sofisticada.

Podem aconseguir la màxima estètica amb implants?

Els implants degudament col·locats garanteixen resultats estètics i la introducció de ceràmica estratificada i zirconi ens permet realitzar pròtesis sense cap metall, completament translúcid, amb la mateixa aparença que les dents naturals.

Poden els pacients de qualsevol edat ser tractats amb implants?

Els implants es poden col·locar en els joves un cop s’ha completat el creixement. En els adults no hi ha cap contraindicació a causa de l’edat.

Hi ha risc de complicacions per al pacient?

Cada intervenció i administració de l’anestèsia té un risc mínim. Parlant d’un risc específic, la pèrdua de sensibilitat en el llavi inferior és el risc més significatiu en operar la mandíbula. Lesió del nervi mentonià pot causar pèrdua temporal o definitiva de la sensibilitat del medi del llavi i la barbeta.

Els implants dentals tenen contraindicacions?

Hi ha molt poques contraindicacions absolutes, incloses les malalties greus que alteren el metabolisme ossi, infeccions específiques, neoplàsies malignes o la teràpia de radiació d’alta dosi. És molt important aclarir que els implants no causen rebuig en el cos, només por fallar l’osteointegració (2 % dels implants). Aquí el cirurgià, els materials influeixen i cal tenir en compte el nivell de dificultat de cada cas.

Què passa quan el pacient té poc OS?

Actualment disposem de tècniques avançades per a realitzar cirurgies en casos extrems. Podem realitzar elevacions de sinus maxil·lar, bloquejar la cirurgia d’empelt d’OS amb una taxa d’èxit molt alta. És molt rar en el cas en què no podem tractar un pacient amb implants.

Poden tractar-se els pacients amb malaltia de la geniva?

Encara que pugui semblar un contrasentit, els implants són la solució definitiva. Fins ara, només s’oferien a aquests pacients visites regulars i tractaments periodontals, sempre amb la possibilitat de perdre dents i ossos i acabar amb pròtesis completes de treure i posar. Aquests tractaments danyen al pacient. Els implants dentals han revolucionat el seu tractament, permetent tallar aquest procés juntament amb el diagnòstic de DNA bacterià, l’antibiòtic específic i eliminant les dents malalts.

Quina és la garantia del tractament d’implants?

Els implants ben planificats i col·locats, amb una mida proporcional a la càrrega que han de suportar, són de per vida. És per això que en els nostres centres els IMPLANTS tenen una garantia de per vida si el pacient segueix un programa de manteniment i manté una higiene acurada.

Quin preu tenen els implants dentals?

Si vols un pressupost i un pla de tractament posa’t en contacte amb nosaltres i t’informem sense compromís. La primera visita, la T.A.C. dental, l’estudi i els pressupostos són gratuïts. Actualment hi ha tractaments amb implants des de 500 euros.

Quins són els avantatges dels implants de zirconi sobre els implants de titani?

El zirconi és un material de màxima biocompatibilitat (el mateix que el titani) i permet fer pròtesis d’una excel·lent estètica. No obstant això, dins de l’OS, no proporciona cap avantatge afegit sobre el titani. L’implant de titani i la Corona de Zirconio perfectament estètic es poden realitzar.

IMOI atén a pacients d’altres ciutats d’Espanya o de l’estranger?

Sí, fa més de quatre anys que estem tractant pacients de tot Espanya i Europa per combinar el turisme i els tractaments d’alguna importància. Els nostres centres compten amb programes que es poden adaptar als teus gustos, amb preus especials en hotels de 4 i 5 estrelles al centre de Barcelona.

Si encara té algun dubte que no s’ha resolt en aquestes preguntes i respostes sobre implants dentals consulti amb els nostres professionals en implantologia dental al xat de la pàgina

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

4 + 7 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.