Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Corones i fundes dentals sobre implants s’utilitzen per reemplaçar les dents perdudes amb un acabat totalment estètic

Què són l’implant de corones o fundes dentals?

funda-sobre-implant-imoiLes corones i fundes dentals són les pròtesis dentals que se subjecta als implants que estan col·locats dins de l’os. Tot i que són dos noms diferents signifiquen el mateix. Hi ha 2 tipus de corones dentals o fundes que hem de diferenciar:

  • Els col. locats en els implants dentals
  • i els col·locats cobrint les dents naturals.

Inicialment, les corones i les fundes dentals no es feien servir en els implants, ja que es feien sobre dents naturals. L’ús de corones dentals en implants per reemplaçar les dents perdudes ens va permetre resoldre una de les demandes més freqüents dels nostres pacients, com reemplaçar una o més dents que falten simultàniament?

Per a més informació, si us plau visiteu aquesta secció per conèixer els tipus d’implants dentals i tots els tractaments dentals que realitzem a la IMOI.

Quina és la diferència entre una corona dental sobre una dent natural i una corona en un implant dental?

Primer de tot hem de saber quines són les diferències entre una corona dental sobre una dent natural i una corona en un implant dental. La corona dental en la dent natural ha de cobrir i protegir-la, pel que la seva mida, forma i color de vegades no és el més adequat.

La Corona sobre implant dental és un tipus de pròtesi dental l’única funció de la qual és substituir una dent amb la millor estètica i funció possible, per la qual cosa obtinem la millor estètica dental possible.

L’elecció del tipus d’implant i de la corona dental, està molt relacionada amb la realització d’un bon diagnòstic previ i les necessitats de cada pacient.

És per això que fem a tots els pacients una primera visita, un diagnòstic complet i un tac dental per conèixer l’abast del problema i assessorar-lo amb la millor alternativa. Reserva la teva visita avui mateix.

Com dissenyem les pròtesis dentals?

implant-imoiDe la mateixa manera, per fabricar corones dentals sobre implants utilitzem els millors proveïdors de materials i les tècniques més modernes com el CAD-CAM.

Accedeixi a aquesta secció per veure les nostres instal·lacions, on disposem de tècniques més avançades en implantologia dental

L’operació de CAD-CAM és molt simple, un làser escaneja la boca del pacient i l’implant i el converteix en un arxiu digital o pren una impressió de la boca i després l’escaneja amb el làser. Aquesta imatge digitalitzada s’envia a un ordinador on amb un programa molt avançat la corona dental està dissenyada sobre els implants i després s’envia a la unitat de fresat informatitzada que crea la corona o cas dental a partir de blocs prefabricats.

L’ús d’aquesta tècnica de fabricació ens permet col·locar implants dentals i corones dentals en implants en menys d’una hora.

Quins materials estan fets les corones o fundes dentals?

Corones dentals o fundes sobre implants es poden fer de dos grups de materials:

  • Corones dentals metàl·liques i ceràmiques. Aquestes corones ceràmiques tenen la infraestructura de tota la pròtesi metàl·lica recoberta de ceràmica dental. El metall des del qual es fan és normalment un aliatge o mescla de cobalt, el Pal·ladi o el crom de titani. Són els més antics i fins fa poc l’única opció per tractar la pèrdua de les dents. Poden suportar molta pressió i avui en dia poden aconseguir una estètica gairebé perfecta.
  • Les corones dentals són completament ceràmiques. No hi ha metall en ells i són adequats tant per a les corones de dents i corones en els implants dentals.

A IMOI utilitzem els millors proveïdors ceràmics com 3 M, Nobel Biocare, Ivoclar i Vita. Tots ells ens ofereixen diversos tipus de ceràmica per a corones dentals

Quina garantia tenen les pròtesis dentals o les fundes?

La llei del nostre país afirma que cada pròtesi dental ha de tenir una garantia de problema de 2 anys, però a IMOI t’oferim la major part del temps 5 anys de garantia per corones en dents i un programa de visita i manteniment dels seus implants dentals i corones.

Per poder aprendre més sobre les corones i fundes dentals en implants, reservar una visita a les nostres clíniques dentals i realitzarem un estudi complet i una tomografia COMPUTADA per diagnosticar possibles problemes, de forma totalment gratuïta.

Mira tot el que fem en les primeres visites de pacients de forma gratuïta.

Des del primer moment serà atès per professionals, metges i cirurgians especialitzats en implantologia i estètica dental. Podeu consultar el nostre quadre mèdic en aquesta secció.

També pots fer les teves preguntes ara, directament als nostres especialistes, a la pàgina de xat.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

9 + 13 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.