Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Implants dentals

 

Què són els implants dentals?

 

impante-dental-imoiEls implants dentals són la solució més estètica per a la pèrdua d’una o més dents. Aquest tractament ens permet reemplaçar de forma definitiva les dents perdudes i recuperar la millor estètica de la boca i la cara. El seu funcionament és gairebé idèntic al de les dents naturals, així que amb els implants dentals recuperes les dents fixes i amb ells la confiança per menjar i un somriure millor que la de moltes dents naturals.

L’implant actua com una arrel de titani artificial, per la qual cosa són la millor solució per a la falta de dents, un material biocompatibles que els errors ossis amb l’arrel d’una dent i que ens permet reemplaçar una sola dent o totes les dents de la boca. Per sobre de l’implant dental es col·loca la “dent artificial” o dentadura, en lloc de la dent que falta. Hi ha diferents tipus de dentadures en funció del nombre de dents a reemplaçar: (accedir a les diferents seccions per a més informació)

Independentment de la causa de la pèrdua dental, la implantologia dental és la solució predictible, definitiva, amb tota la vida i sense impacte negatiu sobre la resta de les dents.

Els materials d’implant poden incloure:

  • Implants de titani
  • Implants ceràmics

Per què he de tenir un implant dental?

És molt important substituir la pèrdua dental, tant per l’estètica dental, com per la funcionalitat o com a prevenció de les noves pèrdues dentals. La col·locació d’un implant dental impedeix la pèrdua òssia, evita el moviment de les dents i la inclusió, i evita que les ferides de les genives.

Tipus d’implants

Implants-dentals-con-cirurgia-imoiL’elecció del tipus d’implant està estretament relacionada amb la realització d’un bon diagnòstic previ i les necessitats de cada pacient. És per això que tots els pacients es fem de forma gratuïta, i en la primera visita, un diagnòstic complet i un tac dental per conèixer l’abast del problema. Amb tota aquesta informació és fàcil donar-li la millor solució per falta de dents.

 

En pacients tractats a IMOI amb implants dentals tenim un èxit de 98, per la qual cosa diem que els implants dentals són la solució més estètica per a la pèrdua d’una o més dents. Si el tractament dental falla, el pacient no paga res més com tots els pressupostos de IMOI i els plans de tractament estan tancats. El nostre alt nivell d’èxit es deu tant a la gran capacitat dels nostres professionals com a l’ús d’implants dentals, implants dentals, accessoris i pròtesis de la més alta qualitat de les millors marques mundials.

 

Les marques i models d’implants dentals més utilitzats en IMOI.

Depenent de les característiques de la seva absència dental li proposarem un tipus d’implants dentals, amb la tècnica més adequada, més econòmica i menys molesta per a vostè. El mateix es realitzarà amb la pròtesi, explicant els tipus de pròtesis existents i assessorant-te el millor per a tu.

Quan hem de col·locar els implants i la dent pròtesi fixa en el mateix dia que l’ús de Nobel Biocare nobelactive implants o jdevolution més de jdental Care.

Per als casos en què col. locar una pròtesi fixa completa en un maxil·lar superior a 4 implants, tots en quatre,fem servir els implants nobelspeedy Groovy de Nobel biocare.

En alguns casos que tenen la pèrdua d’OS posterior col·locar els implants nasals de la cura jdental i per als implants zigomàtics el cigoma de Nobel biocare.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i podrem assessorar-li sobre els diferents tipus d’implants i pròtesis dentals així com els avantatges de cada un.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

És necessària la formació per col·locar implants dentals?

Els tractaments d’implants dentals, la millor solució per a l’escassetat dental, són tractaments quirúrgics i, com a tal, han de ser realitzats per cirurgians o dentistes amb diversos anys de preparació i experiència. El tractament en si mateix és tan difícil com el diagnòstic previ, a part de l’implant dental, com a tractaments més complexos o complementaris com:

Implants dentals a Barcelona i Eivissa.

A IMOI, tant a la clínica dental a Barcelona com a la clínica dental a Eivissa,disposem d’un equip expert en implantologia format per dentistes, cirurgians i anestesiòlegs dirigits pel Dr. Ferran novell costa (col. 27.124 de ComB, col. 2.392 de COEC i col. 419 de codb). Tot l’equip estudiarà el seu cas, presentar-lo en sessió clínica i guiar-lo durant el tractament. Sempre amb una atenció individualitzada en la qual sempre pots contactar amb el metge responsable del teu tractament, sense intermediaris ni limitacions.

Accedeixi a aquesta secció per veure les instal·lacions de la nostra clínica dental a Barcelona i Eivissa i la taula mèdica.

Tots els professionals de l’IMOI són experts en tractaments mínimament invasius, sense dolor i en el tractament de pacients complexos o malalties greus. A tots els pacients se’ls dóna un diagnòstic gratuït en la primera visita.

La primera visita gratuïta, així que si tens qualsevol dubte o vols informació personalitzada demana cita.

 

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667 657 371

Eivissa 667 657 373

Si ho prefereixes, et truquem

2 + 7 =

promoción blanqueamiento dental
Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.