Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

1 ª Visita gratuïta. Facilitats de pagament.

Finançament i acords amb col·lectius.

 

A les Clíniques IMOI volem que els tractaments odontològics de màxima qualitat siguin accessibles per a tu i per això t’oferim una 1a visita gratuïta .

En aquesta 1 ª Visita gratuïta comptarà amb la presència dels nostres experts en salut dental i estètica, i realitzarem una ortopantomografia T.A.C. dental o gratuïta.

T’expliquem quins són els teus problemes i què esperem aconseguir i proposaran diverses possibilitats per al tractament.

El nostre equip d’assessors també et farà una proposta econòmica i de finançament. Sempre amb un preu tancat i una garantia per escrit perquè no et sorprenin.

 

Financiació. Preu implants dentals. Primera visita gratuïta.

Finançament segons les teves necessitats.

El nostre equip d’assessors t’oferirà quatre tipus de finançament:

1. pagament del tractament a mida que es realitza. Normalment els tractaments solen durar més de 4 mesos per pagar el tractament.

2. finançament amb la targeta de crèdit de fins a 1.000 euros sense interessos. És la forma més ràpida d’accedir al seu tractament pagant 84€ cada mes. Tot això sense paperassa i només amb la teva targeta de crèdit habitual.

3. finançament d’Imoi amb un pagament inicial i la resta diferit de 6 a 12 mesos sense interessos. No cal anar a cap banc per demanar un préstec, fem la paperassa i et financem.

4. finançament bancari d’ 1 a 5 anys segons les condicions de l’entitat financera.

 

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

1 + 2 =

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.