Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Si ho prefereixes, et truquem

1 + 15 =

Carilles Lumineers

Com són les carilles Lumineers?

Lumineers-imoiLes carilles de Lumineers són els únics que són Ultraprimes (aproximadament 0,2 mm) i molt translúcids, el que els permet transparents l’aspecte natural de l’esmalt. Mentre que les carilles tradicionals són molt més gruixudes, que requereixen la talla de l’estructura de la dent. Les carilles de Lumineers són extremadament fines i duradores.

Què són les carilles dentals?

Les carilles són làmines molt fines de diferents materials, de porcellana o compostes, que són fetes a mida per a cada dent. Les carilles reflecteixen la llum i tenen una brillantor com el esmalt. A diferència de les corones dentals, es col·loquen només a la part frontal de la dent. Són un compromís de tota la vida. Podeu trobar més informació en aquesta secció sobre els diferents tipus de carxeres que utilitzem en imOI per a l’estètica dental.

La importància del nostre somriure és la nostra felicitat.

És el procediment per a la col·locació de les carilles denteres doloroses?

El procediment per col·locar les carilles de Lumineers no és dolorosa i és una tècnica molt interessant per a la remodelació permanent i les dents de blanquejament. Perquè són molt primes, en la majoria dels casos s’aconsegueix un ajustament perfecte sense afectar l’estructura original de la dent. Un cop finalitzat el procediment, no provoca cap molèstia després de l’emplaçament o la sensibilitat, el que significa que obtindrà un resultat natural i se senti còmode des del moment de la col. locació dels venements de dents de Lumineers.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, de les seves necessitats i podem assessorar-li sobre els diferents tipus d’estètica dental, carilles, blanquejos de dents, etc. Així com el preu de les carilles Lumineers i altres tractaments estètics dentals.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.[/quote]

Puc ser candidat per a aquest tractament de la carilla dental?

esteticadental-imoi

La primera cosa és tenir una visita amb l’ortodontista IMOI. En aquesta primera visita realitzarem un estudi odontològic complet i un TAC Dental, tot això de forma gratuïta. Depenent del cas, serà necessari una ortodòncia tradicional o si l’ortodontista pensa que s’adjunta a no tenir cap problema greu, ell o ella poden utilitzar les Carilles de Lumineers per fer que les seves dents lluin rectes, més uniformes i més blanques.

Quin serà el procediment de Lumineers?

El procediment consta de 2 vistes bàsicament:

  • En la primera visita, el dentista crea un motlle. Llavors vostè i el seu dentista determinaran l’estètica desitjada tant la forma com el color. El dentista enviarà llavors el motlle al laboratori per crear les seves carilles Lumineers. Amb Lumineers, vostè no ha d’utilitzar carilles temporals. Quan el dentista rep la seva Lumineers costum, la seva forma i el color es comproven.
  • En la seva segona visita, les carquetes de dents es col·loquen a la Lumineers sense cap tipus de dolor i sense injeccions ni perforacions de l’estructura de la dent sensible.

Ja està llest per començar a somriure i lluir un bonic somriure.

Quant de temps durarà les carilles de Lumineers i quines precaucions he de prendre?

Els assajos clínics han demostrat que un somriure de Lumineers pot durar fins a 20 anys.

Amb les carilles Lumineers es pot mastegar goma de mastegar i menjar els seus menjars favorits amb confiança perquè les carilles Lumineers s’apliquen de la manera més duradora possible.

No obstant això, les caretes Lumineers no són un substitut de la bona higiene, per la qual cosa ha de seguir visitant el seu dentista cada 6 mesos per a una revisió i neteja perquè pugui mantenir la seva millor aparença i la resta de les seves dents i genives estaran sans.

Són les carilles de Lumineers reversibles?

Sí, aquests tipus de carilles són completament reversibles, ja que en la majoria dels casos l’estructura saludable de la dent no ha estat tocada. Les seves dents naturals encara estan intactes i forts.

Per ajudar-vos a informar-vos millor sobre els tipus de carilles, preus i tractaments, reserveu una cita a les nostres clíniques de Barcelona i Eivissa gratuïtament. Des del primer moment estarà acompanyat de professionals, dentistes i cirurgians especialitzats en implantologia i estètica dental. Podeu veure en aquestes seccions les nostres instal·lacions iel quadre mèdic de les clíniques

També pots consultar qualsevol incidència amb els nostres professionals a la pàgina de xat

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

7 + 15 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.