Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Què són les carilles dentals?

carilles-porcellana-imoiL’estètica dental és una part fonamental de tenir un bon somriure. Tenir un somriure bastant ens fa sentir més segurs amb nosaltres mateixos. Per millorar l’estètica dental o les imperfeccions del somriure en IMOI utilitzem diverses tècniques, incloses les carilles dentals.

Per a més informació sobre les diferents tècniques d’estètica dental anar a aquest apartat

Les carilles dentals són un full petit que es cimentava en la dent original, canviant radicalment l’aparença de les dents i amagant tots els seus defectes. Cal tenir en compte que la principal utilitat de les carilles és l’estètica i no s’ha d’utilitzar per “ocultar” possibles problemes orals més complicats que requereixen algun tipus d’ortodòncia. En aquest cas també hi ha alternatives molt estètiques que disimulen els brackets clàssics de metall i fins i tot poden estar completament amagats amb l’ús dels brackets lingual .

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i li podem assessorar sobre els diferents tipus d’estètica dental i caries dentals que puguem utilitzar. Així com els procediments i preus de totes les alternatives

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Tipus de carilles dentals

En funció del grau d’estètica requerit i del material utilitzat, es poden utilitzar diferents tipus de carilles dentals. Cada tipus de material de carilla té un preu diferent i una durada per la qual cosa és molt important tenir en compte el que volem aconseguir:

  • Carilles de porcellana. Són un tipus de carilles amb un resultat estètic perfecte. No canvien de color i el manteniment és escàs, de manera que els viatges al dentista són menors. El preu és lleugerament superior a les carets compostes
  • Carilles dentals de composite. El preu és menor que les carilles de porcellana, però la qualitat de la carilla també disminueix. Té avantatges com la velocitat i la facilitat en la col·locació i si es trenca són fàcils de reparar
  • Carilles de Lumineers. Són les millors de totes. Ultra primes i no hi ha necessitat de reduir la dent per a la col.locació. Són molt duraderes.

Accedeixi a les seccions anteriors per tenir més informació i avantatges de cada tipus de carilla dental que utilitzem en el IMOI

Per què podem utilitzar les carilles?

veneers-imoiL’ús bàsic de les carilles dentals és la cura de l’estètica dental i té un somriure perfecte, encara que es poden amagar petits aspectes que no ens agrada i que no requereixen de personal ortodòntic:

  • Canviant els aspectes visuals del somriure com el color de les dents, la mala posició, etc.
  • Cobrir les fractures dentals que puguem haver tingut al llarg dels anys d’una detonació de les seves dents o accident
  • Correcta separació de la dent, així que es veuen més junts
  • Corregir la forma de les dents. És molt interessant corregir problemes dentals de dents curts, una mica de desalineació, etc.
  • Engrandir les dents quan són massa curtes i que quan somrient es veu tota la geniva
  • Blanquejament dental. Aquest és un dels tractaments més eficaços

És molt important tenir una primera visita per poder diagnosticar si algun problema oral s’oculta abans de fer qualsevol tractament estètic dental. Tots els nostres pacients tenen un TAC dental i un estudi complet totalment gratuït per diagnosticar qualsevol problema. Accedeixi a aquesta secció per veure tots els serveis que tindrà de forma gratuïta en la seva primera visita a les nostres clíniques dentals a Barcelona o Eivissa. També pots veure les nostres instal·lacions i el quadre mèdic que t’atendrem des del primer moment.

Si tens alguna pregunta sobre qualsevol aspecte de l’estètica dental o de les carilles utilitza la pàgina de xat i els nostres experts t’ajudaran a

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

7 + 1 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.