Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Carilles de zirconi

Les carilles ens permeten canviar la mida, el color i la forma de la dent sense tocar-les. Amb les caretes més modernes, com ara les carilles de zirconi,no hem de rebaixar ni pulir la dent (cosa que si és necessari quan es fa una carilla convencional o una funda dental)perquè s’adhereixen a la cara frontal de la dent.

Les carilles de zirconi són molt fines, gairebé com una lent de contacte i mesuren entre 0,3 i 1 mil·límetre de gruix. S’adhereixen a l’esmalt, utilitzant un ciment de resina, sense haver de pulir o eliminar el teixit de la dent. D’aquesta manera la dent es manté intacta i ni tan sols és necessari anestesiar el pacient.

Els avantatges més importants de les carilles són:

 • Dents més bonic.
 • No tocar la dent en absolut.
 • Carilles duradores.
 • Una solució econòmica i estètica.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les seves necessitats i li podem assessorar sobre els diferents tipus d’estètica dental i caries dentals que puguem utilitzar. Així com els procediments i els preus de totes les altres alternatives i carilles de zirconi

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.[/quote]

Materials comunament utilitzats per fer carquetes dentals són:

pròtesi-zirconi-Clinica-dental-imoi

 1. Compost altament estètic. Les carilles de composite es fan directament sobre la dent dins de la boca durant la visita als seus dentistes que s’especialitzen en estètica dental. És per això que es fan en una visita per col·locar-los. Sol ser una vista llarga depenent del nombre de carilles que es fan, l’avantatge és que es resol d’una sola sessió. Les carilles de composite són la forma més ràpida i barata, i és la forma menys destructiva per restaurar i corregir els problemes estètics lleus.
 1. Compòmer. Són molt similars a la combinació, la principal diferència és que les carilles de compòmers són carilles prefabricades que es col.loquen directament sobre les dents per obtenir un bon somriure natural en una sola sessió. La sessió de tractament és molt més curta.
 1. Porcellana. Les carilles de porcellana es fabriquen en un laboratori dental. Aquest tipus de carilles necessita dues visites, una per preparar-la i una per a la col·locació. Tenen una aparença súper estètica i són els més adequats per als casos més severs de decoloració, estripats, fractures, dents mal col·locades, falta d’espai i dents desparelles. Les carilles de ceràmica poden resistir cafè, tè o fumar molt millor que les carilles de composite. Duren més i es queda en bon estat durant més temps. La porcellana reflecteix millor la llum, donant a les seves dents un aspecte molt natural i atractiu.
 1. Zirconio. El zirconi és un dels millors materials per fer tot tipus de corones dentals, les carilles d’òxid de zirconi tenen una aparença translúcida, el que fa que siguin indistingibles de les seves pròpies dents. És difícil distingir una corona o carilla de zirconi a partir de dents naturals.

zirconi clínica imoi carilles de zirconi

Aquestes carilles de zirconi estan fabricades en òxid de zirconi, un material molt fort que és compatible amb el cos humà. El zirconi també s’utilitza en moltes altres aplicacions mèdiques, com les pròtesis artificials i és coneguda per la seva resistència i durabilitat.

Els principals avantatges de les carilles de zirconi són:

preu-carilles-imoi

 • Extraordinàriament resistent
 • Pot suportar el desgast
 • Translúcid suficient per a ser similar a les dents naturals
 • Mida, forma i color modificables
 • Biocompatibles
 • Avantatges de la Corona de zirconi sobre corones de porcellana
 • Duren més que les pròtesis de porcellana.

En aquest apartat podràs veure tots els tractaments i preus d’estètica dental que pots realitzar a l’imoi de Barcelona i Eivissa tractaments.

Si vostè té alguna pregunta sobre qualsevol aspecte de l’estètica dental o les carquetes d’utilitzar la pàgina de xat i els nostres experts l’ajudaran.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

12 + 12 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.