Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Carilles de composite.

Les Carilles de composite, com totes les carilles, tenen una funció ficha_carilla-dental-de-composite-imoi principalment estètica. Si no estàs satisfet amb l’aparença del teu somriure i estàs avergonyit de que els altres et vegin les dents, podem oferir-te serveis d’estètica dental a Barcelona i Eivissa que poden transformar el teu somriure i ajudar-te a sentir més confiança en el teu aspecte general.

La importància del nostre somriure és la nostra felicitat

Què són les carilles dentals?

Les carilles són làmines molt fines de diferents materials, de porcellana o compostes, que són fetes a mida per a cada dent.

Hi ha diferents tipus de carilles dentals(es poden veure tot tipus de carilles dentals IMOI en aquesta secció). Cada tipus de carilla dental té un preu i una durada.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, de les seves necessitats i podem assessorar-li sobre els diferents tipus d’estètica dental, carilles, blanquejos de dents, etc. Així com el preu de les carilles de composite i altres tractaments estètics dentals.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.[/quote]

Què són les Carilles de composite?

Les carilles de composite. són el material de la carilla dental. Les carilles reflecteixen la llum i tenen una brillantor com el esmalt. A diferència de corones dentals o mànigues,es col·loquen només a la part frontal de les dents. Són un compromís de tota la vida.

Quins són els avantatges de les carilles de composite?

Els principals avantatges d’aquestes carquetes són:

 • Es fa en una sola sessió
 • Sense desgast dental
 • Les carilles de composite són més barates que les carilles de ceràmica
 • Els resultats es poden modificar després de completar el tractament

En quin tipus de casos es recomana utilitzar carilles de composite?

Aquest tipus de carilla es recomana per a pacients amb:

 • Dents trencats.
 • Fracturat o esquerdat.
 • Tacats i les dents descolorida.
 • Dents amb buits entre ells (per tancar l’espai entre aquestes dents).
 • Dents lleugerament tortes.
 • Dents asimètriques (per exemple, massa curt o massa estret).
 • Somriures altes

Temps de durada i precaucions per a carilles de ceràmica.

carilla-dental-imoiLes carilles dentals solen durar entre 5 i 10 anys i no requereixen cap cura especial, continuen seguint bones pràctiques d’higiene bucal, incloent raspallat i fil dental com ho faria normalment. En cas de mal ús de la higiene oral, la durada de la carilla de porcellana es pot veure afectada

Per informar millor sobre els diferents tipus de carets dentals i materials, reserva una visita a les nostres clíniques dentals i realitzarem un estudi odontològic complet i un TAC Dental per gratuït per a prevenir possibles problemes.

Mira tot el que fem en les primeres visites de pacients de forma gratuïta. Des de la primera visita comptarà amb la presència de professionals, metges i cirurgians en implantologia i estètica dental. Pots Pots veure les instal·lacions i professionals de les clíniques de Barcelona i Eivissa.

Si vostè té alguna pregunta sobre l’estètica dental o les carilles de composite utilitzar la pàgina de xat per demanar als nostres experts.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 664 491 144

Eivissa 664 487 393

Si ho prefereixes, et truquem

6 + 11 =

promoción blanqueamiento dental

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.