Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

CARILLES DE CERÀMICA

Els carilles de ceràmica tenen una funció principalment estètica. Si no estàs satisfet amb l’aparença del teu somriure i estàs avergonyit del teu somriure et podem oferir els serveis d’estètica dental a Barcelona i Eivissa que poden transformar el teu somriure i ajudar-te a sentir més confiança en el teu aspecte general. Accedeixi a aquesta secció per veure tots els tipus de carilles que posem a la IMOI

La importància del nostre somriure és la nostra felicitat.

Què són les carilles de ceràmica utilitzades?

Les carilles de ceràmica son una dels millors opcions dentals per a les persones que volen millorar el seu somriure. Amb carilles de ceràmica es pot blanquejar les dents més enllà del que el blanquejament dental pot aconseguir. També es poden utilitzar per alinear o redreçar les dents tortes o per eliminar les llacunes entre les dents.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, de les seves necessitats i podem assessorar-li sobre els diferents tipus d’estètica dental, carilles, blanquejos de dents, etc. Així com el preu de les carilles de ceràmica i altres tractaments estètics dentals.

No dubti de la nostra professionalitat, l’informem de les millors alternatives segons la seva situació. Reserva la teva visita avui mateix.

Què són les carilles dentals?

Les carilles de ceràmica són làmines molt fines de diferents materials, de porcellana o composites, que són fetes a mida per a cada dent. Les carilles reflecteixen la llum i tenen una brillantor com el esmalt. A diferència de les corones dentals, es col·loquen només a la part frontal de la dent. Són un compromís de tota la vida. Podeu trobar més informació sobre carilles de composite en aquesta secció.

Hi ha diferents tipus de carilles i cada tipus de xapa té un preu i una durada.

Com es col·loquen les carilles de ceràmica?

carilles-Lumineers-imoi

Primer, mig mil·límetre d’esmalt s’extreu de la superfície frontal de la dent. Això proporciona un aspecte natural i un rendiment òptim. Una vegada que les dents s’han preparat, el dentista IMOI utilitzarà una resina especial sensible a la llum i un llum de polimerització per crear un fort vincle entre les dents i carilles de ceràmica.

Es fa en poques sessions, ja que a part de la primera visita a la nostra clínica dental a Barcelona i Eivissa, per fer el diagnòstic previ de forma gratuïta. Mira en aquesta secció tot el que tindràs gratuïtament en la teva primera visita,

Només has de venir dues sessions. En la primera sessió prepararem les teves dents perquè puguem posar-hi els carets. En una segona sessió col·locarem totes les carilles de ceràmica, veient els resultats immediatament.

A les nostres clíniques dentals fem la primera visita gratuïta, en la qual t’oferim un diagnòstic complet i un TAC dental per preveure qualsevol complicació.

En quin tipus de casos es recomanen carilles de ceràmica?

les carilles es recomanen per als pacients amb:

  • Dents trencats.
  • Fracturat o esquerdat.
  • Tacats i les dents descolorida.
  • Dents amb buits entre ells (per tancar l’espai entre aquestes dents).
  • Dents lleugerament tortes.
  • Dents asimètriques (per exemple, massa curt o massa estret)
  • Dents curtes
  • Somriures altes

Temps de durada i precaucions per a carilles de ceràmica.

Les carilles dentals solen durar entre 5 i 10 anys i no requereixen cap cura especial, continuen seguint bones pràctiques d’higiene bucal, incloent raspallat i fil dental com ho faria normalment.

Per poder conèixer més sobre els diferents tipus de carets i materials dentals, visita la nostra clínica dental a Barcelona i Eivissa de forma totalment gratuïta. Des del primer moment serà atès per professionals, metges i cirurgians en implantologia i estètica dental.

També pots fer les teves preguntes ara, directament als nostres especialistes en estètica dental avançada, a la pàgina de xat.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

13 + 4 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.