Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Equipament tecnològic a les clíniques IMOI

Disposar d’un equip tecnològic de classe mundial és una de les prioritats d’IMOI. La tecnologia més avançada en mans de professionals experts és una ajuda sovint decisiva per poder realitzar tractaments sense dolor, en molt poc temps i amb garantia d’èxit.

El millor exemple d’aquesta passió per la tecnologia d’avantguarda són els sistemes de diagnòstic i tractament que utilitzem en IMOI, dels quals hi ha molt poques unitats en hospitals, clíniques i clíniques dentals a Espanya i Europa. De la qual destaquem:

Escàner dental. I-cat.

imagenologia-iCatA IMOI comptem amb un equip d’ICAT dental T.A.C., es tracta d’un aparell que amb la mateixa radiació que s’utilitza per obtenir una ortopantomografia aconsegueix una exploració d’alta qualitat en 3-D. Un dels equips més potents del mercat per la potència del seu software i la gran àrea d’aqdquiició.

Aquest escàner dental I-cat detecta lesions de dècimes de mm i genera reconstruccions que permeten l’ús del sistema Nobelclinician o qualsevol sistema de navegació i simulació de l’implant.

El programa I-cat té un sistema de radiació pulsàtil, que impedeix que el pacient estigui exposat a la radiació tota l’exploració. Aquesta característica el converteix en un dels equipaments T.C. més moderns i segurs del pacient.

Les indicacions més comunes per a l’escàner dental I-cat són:

  • Planificació i estudi d’implants.
  • Planificació i estudi d’ortodòncia.
  • Estudi de A.T.M. (articulació temporo-mandibular).
  • Estudi de la qualitat òssia i de la densitat.
  • Planificació i estudi davant cirurgia ortognàtica.

BISTURÍ ULTRASÒNIC PIEZOSURGERY. L’ÚNICA EINA PER TRACTAR L’OS SENSE DESTRUIR-LO NI INFLAMAR-LO.

bisturi_ultrasònic

L’última generació piezoelèctric o ultrasònic bisturí ens permet realitzar una cirurgia òssia amb la tranquil·litat de saber que anem a ser absolutament atraumàtics i que no s’inflen en absolut. Aquest bisturí reemplaça la peça de mà tradicional amb un tallador de tungstè (aquest dispositiu repudador i sorollós amb el qual no han tret els queixals del seny durant anys)

És una tecnologia que utilitza la vibració d’una punta especial a molt alta freqüència, desfà l’os de manera no agressiva i ens permet utilitzar-lo per realitzar empelts en el mateix pacient.

És molt important utilitzar en totes les cirurgies maxil·lars superiors per evitar lesions de la membrana sinusal i en cirurgies maxil·lars per evitar lesions al nervi dentari inferior, el que dóna la sensibilitat de la meitat del llavi inferior, la barbeta i les dents en aquest costat, i el nervi lingual, responsable de la sensibilitat i la mobilitat a nivell lingual.

La seva utilitat ve determinada per:

  • Ens permet fer cirurgies òssies amb una resposta inflamatòria gairebé nul·la.
  • No és molest per al pacient.
  • Permet obtenir OS que després poden ser reimplantats en el mateix pacient.
  • No lesionar teixits tous que estan en contacte amb l’OS com la membrana del sinus maxil·lar o els nervis dentari i lingual.

Simulador de cirurgia virtual DTX. És una poderosa eina de realitat virtual per estudiar i ser capaç d’intervenir en pacients sense tocar-los.

nobel_clinicianEl simulador de cirurgia virtual DTX ens permet planificar la col·locació d’implants dentals, escollint la mida i model que millor s’adapti a cada pacient sense tocar-lo.

També ens permet estudiar les característiques de l’os, el sinus maxil·lar, el nervi dentari inferior i la geniva sense tocar el pacient, aconseguint una seguretat durant la intervenció que només es produeix amb aquest tipus de procediments.

L’ús de nobelclinician per a la col·locació d’implants dentals ens permet tenir precisió mil·límetre en la cirurgia i la col·locació de dents provisionals en una sola sessió.

Digital Smile Design. L’única manera de dissenyar el somriure del nou pacient a la clínica IMOI i enviar-lo al laboratori.

digital_smile_designLa introducció del disseny digital del somriure ens ha permès dissenyar les noves dents i el somriure del pacient segons el seu gust i preferències, en poc temps i consultar sempre amb ell.

Amb aquest programa es genera un arxiu informàtic que s’envia al laboratori, on un robot de CAD-CAM dimensiona les carquetes o corones de ceràmica amb precisió mil·límetre.

En una sola sessió podem col·locar totes les caràxeres necessàries.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

 

Si ho prefereixes, et truquem

11 + 4 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.