Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Equipament tecnològic a les clíniques IMOI

Disposar d’un equip tecnològic de classe mundial és una de les prioritats d’IMOI. La tecnologia més avançada en mans de professionals experts és una ajuda sovint decisiva per poder realitzar tractaments sense dolor, en molt poc temps i amb garantia d’èxit.

El millor exemple d’aquesta passió per la tecnologia d’avantguarda són els sistemes de diagnòstic i tractament que utilitzem en IMOI, dels quals hi ha molt poques unitats en hospitals, clíniques i clíniques dentals a Espanya i Europa. De la qual destaquem:

Escàner dental. I-cat.

imagenologia-iCatA IMOI comptem amb un equip d’ICAT dental T.A.C., es tracta d’un aparell que amb la mateixa radiació que s’utilitza per obtenir una ortopantomografia aconsegueix una exploració d’alta qualitat en 3-D. Un dels equips més potents del mercat per la potència del seu software i la gran àrea d’aqdquiició.

Aquest escàner dental I-cat detecta lesions de dècimes de mm i genera reconstruccions que permeten l’ús del sistema Nobelclinician o qualsevol sistema de navegació i simulació de l’implant.

El programa I-cat té un sistema de radiació pulsàtil, que impedeix que el pacient estigui exposat a la radiació tota l’exploració. Aquesta característica el converteix en un dels equipaments T.C. més moderns i segurs del pacient.

Les indicacions més comunes per a l’escàner dental I-cat són:

 • Planificació i estudi d’implants.
 • Planificació i estudi d’ortodòncia.
 • Estudi de A.T.M. (articulació temporo-mandibular).
 • Estudi de la qualitat òssia i de la densitat.
 • Planificació i estudi davant cirurgia ortognàtica.

BISTURÍ ULTRASÒNIC PIEZOSURGERY. L’ÚNICA EINA PER TRACTAR L’OS SENSE DESTRUIR-LO NI INFLAMAR-LO.

bisturi_ultrasònic

L’última generació piezoelèctric o ultrasònic bisturí ens permet realitzar una cirurgia òssia amb la tranquil·litat de saber que anem a ser absolutament atraumàtics i que no s’inflen en absolut. Aquest bisturí reemplaça la peça de mà tradicional amb un tallador de tungstè (aquest dispositiu repudador i sorollós amb el qual no han tret els queixals del seny durant anys)

És una tecnologia que utilitza la vibració d’una punta especial a molt alta freqüència, desfà l’os de manera no agressiva i ens permet utilitzar-lo per realitzar empelts en el mateix pacient.

És molt important utilitzar en totes les cirurgies maxil·lars superiors per evitar lesions de la membrana sinusal i en cirurgies maxil·lars per evitar lesions al nervi dentari inferior, el que dóna la sensibilitat de la meitat del llavi inferior, la barbeta i les dents en aquest costat, i el nervi lingual, responsable de la sensibilitat i la mobilitat a nivell lingual.

La seva utilitat ve determinada per:

 • Ens permet fer cirurgies òssies amb una resposta inflamatòria gairebé nul·la.
 • No és molest per al pacient.
 • Permet obtenir OS que després poden ser reimplantats en el mateix pacient.
 • No lesionar teixits tous que estan en contacte amb l’OS com la membrana del sinus maxil·lar o els nervis dentari i lingual.

Simulador de cirurgia virtual DTX. És una poderosa eina de realitat virtual per estudiar i ser capaç d’intervenir en pacients sense tocar-los.

nobel_clinicianEl simulador de cirurgia virtual DTX ens permet planificar la col·locació d’implants dentals, escollint la mida i model que millor s’adapti a cada pacient sense tocar-lo.

També ens permet estudiar les característiques de l’os, el sinus maxil·lar, el nervi dentari inferior i la geniva sense tocar el pacient, aconseguint una seguretat durant la intervenció que només es produeix amb aquest tipus de procediments.

L’ús de nobelclinician per a la col·locació d’implants dentals ens permet tenir precisió mil·límetre en la cirurgia i la col·locació de dents provisionals en una sola sessió.

Digital Smile Design. L’única manera de dissenyar el somriure del nou pacient a la clínica IMOI i enviar-lo al laboratori.

digital_smile_designLa introducció del disseny digital del somriure ens ha permès dissenyar les noves dents i el somriure del pacient segons el seu gust i preferències, en poc temps i consultar sempre amb ell.

Amb aquest programa es genera un arxiu informàtic que s’envia al laboratori, on un robot de CAD-CAM dimensiona les carquetes o corones de ceràmica amb precisió mil·límetre.

En una sola sessió podem col·locar totes les caràxeres necessàries.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

 

Si ho prefereixes, et truquem

2 + 15 =

700 metres quadrats dedicats a l’atenció integral de la salut bucodental

En IMOI tenim 700 metres quadrats dedicats a l’atenció integral de la salut bucodental. Tenim en compte l’atenció dental, mèdica i quirúrgica, però també volem que l’estada dels nostres pacients i dels seus acompanyants sigui el més agradable possible.

recepció-imoi imoi-ordinadors Sala-recuperació-imoi

Per aquest motiu, oferim espais amplis i confortables i una sèrie de serveis complementaris que faciliten l’estada a la clínica, com ara sales d’espera i recuperació individuals, servei de xofer, aparcament i mini-bar amb Nespresso, selecció de te, refrescos i sucs.

Cursos-quiròfan-imoi-1El nostre afany docent ens porta a organitzar cursos, trobades i trobades nacionals i internacionals de Cirurgia Bucal i Implantologia. Tenim un quiròfan intel.ligent equipat per a la transmissió d’intervencions, per oferir totes les imatges del TAC i radiografies del pacient i la planificació digital. La nostre àrea de formació és una zona intel.ligent i està totalment equipada per acollir fins a 25 persones amb diversos espais polivalents.

Els nostres centres estan ubicats al centre de la ciutat, aquest avantatge permet als pacients caminar per llocs tan relaxants i brillants com el passeig de Gràcia de Barcelona, envoltats de l’impressionant obra de l’arquitecte Gaudí, o per la zona portuària d’Eivissa, envoltada pels vaixells de Formentera i de iots.

A més d’oferir-vos l’ambient més agradable possible sabem que per fer millor la nostra feina és imprescindible disposar de la tecnologia més avançada. Els nostres centres compten amb equips d’alta tecnologia que ens situa al més alt nivell, dels quals destaquem:

TAC-imoiL’scaner ICAT, un sistema de radiació pulsàtil, que disminueix el temps que el pacient està exposat a la radiació durant l’exploració. Aquesta característica el converteix en un dels equips T.C. més moderns i segurs per al pacient i al mateix temps ens permet identificar lesions de 0,1 mm. És un equip que ens permet realitzar tractaments de cirurgia, endodòncia i reconstrucció òssia amb la màxima seguretat. Està especialment indicat en:

 • Estudi de l’implant.
 • Estudi per a ortodòncia.
 • Estudi de A.T.M. (articulació temporo-mandibular).
 • Estudi de la qualitat òssia i de la densitat.

Simulador de cirurgia virtual nobelclinician, DTX, un sistema que ens permet generar un model tridimensional dels ossos maxil.lars, identificar àrees amb poc os, infeccions ocultes i qualsevol tipus de lesió i evitar problemes en la cirurgia dels pacients. Màxima seguretat possible per evitar ferides al sinus maxil·lar, narius o nervi dentari a l’interior de la mandíbula. És el més alt nivell de seguretat en cirurgia oral i implants dentals.

bisturi_ultrasònicEl bisturí ultrasònic Piezosurgery ultrasònic: és una eina única per fer múltiples tractaments en les dues dents i ossos de la mandíbula. Ens permet tallar l’os sense destruir-lo i amb una inflamació mínima. L’última generació d’ultrasons de piezosurgery bisturí ens permet realitzar cirurgies d’os amb la tranquil·litat de saber que anem a ser absolutament respectuosos amb lòs i que no hi haurà inflamació. Es tracta d’una tecnologia que utilitza la vibració d’una punta especial a molt alta freqüència, que desfaci l’os i ens permet utilitzar-la per realitzar empelts en el mateix pacient.

quiròfan-imoi-3Quiròfan aprovat per a cirurgia menor ambulatòria. Es tracta d’una zona quirúrgica preparada per a la cirurgia ambulatòria. Es tracta d’una zona d’atmosfera controlada, amb condicions estables de temperatura constant, humitat i qualitat de l’aire. A més el paviment està aïllat per evitar l’electricitat estàtica i la instal·lació té sistemes d’alimentació ininterrompuda.

Els monitors permeten que el nostre equip d’anestesiòlegs supervisi tots els paràmetres del pacient durant la intervenció. Les pantalles planes de gran format permeten als nostres cirurgians tenir imatges de les proves del pacient durant tota la cirurgia.

quiròfan-imoi-4 box-imoi-1

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667657371

Ibiza 667657373

Si ho prefereixes, et truquem

12 + 5 =

Reserva ara la teva visita gratuïta

Per als experts en IMOI fer un estudi dental complet i T.A.C. DENTAL de forma gratuïta

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.