Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667 657 371

Eivissa 667 657 373

A les Clíniques IMOI som pioners en Tractaments Dentals d’alta complexitat i. Un equip d’especialistes a cada camp de l’Odontologia, la Implantologia, l’Ortodòncia Invisalign i l’Estètica Dental. Cadascú expert en tractaments mínimament agressius com a col·locació d’implants dentals sense tallar la geniva, amb funció i pròtesis immediata, regeneració òssia o Invisalign.

Els nostres especialistes en Ortodòncia són experts certificats en ortodòncia invisible (Invisalign (R)) i els Experts en estètica Dental manegen el Digital Smile Design amb mestratge deixant-te un somriure propi d’un personatge de cinema o televisió. Utilitzem tècniques modernes però provades que fan el tractament dental més còmoda per al pacient i el professional amb un postoperatori gairebé nul.

Visita una de les nostres dues clíniques, no som una cadena ni una franquícia, i explica’ns què et preocupa del teu somriure, de la teva boca i de la teva cara. A la primera visita et farem un TAC dental i un estudi digital complet, totalment gratuït.

El nostre equip de doctors es reuniran amb les assessores de la clínica i us oferiran la solució que millor s’adapti a les vostres necessitats de tractament, de temps i econòmiques. Sempre amb un pressupost tancat i amb garantia per escrit.

Som un equip de professionals de diverses especialitats treballant per a la teva satisfacció. Reserva avui mateix la teva visita sense cap compromís.

Dr. Ferran Novell Costa

Director Médico Clínica IMOI.

Envia’ns les teves dades i t’atendrem immediatament, si ens deixes el telèfon et truquem i podem reservar una visita més ràpidament a la nostra clínica dental a Barcelona o Eivissa

A la seva primera visita realitzarem un estudi dental complet i una T.A.C. dental de forma gratuïta per diagnosticar millor el seu problema i oferir-li el millor tractament. També t’informem del preu total i les possibilitats de finançament, si ho desitges.

Si ho prefereixes, et truquem

10 + 7 =