Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Barcelona 667 657 371

Eivissa 667 657 373

A les clíniques IMOI som els primers centres dentals de Barcelona i Eivissa amb experts en tractaments d’Implantologia dental complexes i indolora. Utilitzem tècniques especials que fan que la intervenció dental sigui més còmoda per al pacient i el metge i amb el postoperatori més lleuger.

Visiti les nostres clíniques per explicar el seu cas. En la primera visita realitzarem un T.A.C. dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera coneixerem l’abast del problema, les teves necessitats i nosaltres podrem assessorar-te sobre les millors alternatives i sense cap engany. Reserva la teva visita avui mateix.

Ferran novell Costa

Director mèdic IMOI

Envia’ns les teves dades i t’atendrem immediatament, si ens deixes el telèfon et truquem i podem reservar una visita més ràpidament a la nostra clínica dental a Barcelona o Eivissa

A la seva primera visita realitzarem un estudi dental complet i una T.A.C. dental de forma gratuïta per diagnosticar millor el seu problema i oferir-li el millor tractament. També t’informem del preu total i les possibilitats de finançament, si ho desitges.

Si ho prefereixes, et truquem

11 + 4 =