Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Clínica dental a Eivissa

A la nostra clínica dental a Eivissa el pacient és la nostra prioritat. Posem al seu servei l’última tecnologia, els millors dentistes, metges i cirurgians així com unes instal·lacions dissenyades per oferir el màxim confort durant la seva visita a la dentista a Eivissa. Tot pensat per oferir la millor qualitat assistencial i les instal·lacions més confortables.

 • Tractaments enfocats a les necessitats del pacient
 • Completa oferta de serveis i tractaments.
 • Quadre mèdic amb formació internacional i prestigi
 • Instal·lacions de qualitat i confort.
 • Tecnologia d’última generació.
 • Personal de salut i suport amb una dilatada experiència en atenció sanitària.

Els professionals de la nostra clínica dental a Eivissa imoi tenen un gran compromís amb el pacient per aconseguir l’excel·lència en el seu treball, complint sempre amb els següents compromisos:

 1. Tracte excel·lent amb el pacient,escoltant les seves necessitats i establint una relació de confiança mútua basada en explicar la veritat.
 2. Oferir els tractaments que millor s’adaptin a les necessitats de cada pacient, deforma ràpida, eficaç i amb una excel·lent qualitat.

 

Clinica-detal-Eivissa

La clínica dental Eivissa IMOI disposa de caixes de tractament equipades amb la tecnologia més moderna per a qualsevol tipus de tractament dental a Eivissa.
Una àrea de cirurgia ambulatòria, amb zona de preparació i recuperació, sales d’espera entre les quals hi ha dues sales individuals d’espera, i està pensada i dissenyada per aportar més comoditat i amplitud als pacients. Aquest equipament tecnològic el converteixen en un dels centres més moderns i millor adaptats a les necessitats assistencials del segle XXI.

 

 

Clínica dental Eivissa amb alta tecnologia

La nostra clínica dental a Eivissa,compta amb l’equipament tecnològic més avançat en diagnòstic, tractament i telemedicina, i ha estat dissenyat per proporcionar el màxim confort al pacient i a les seves famílies

Dentistes a Eivissa en formació continuada

dentista-EivissaLa recerca és un dels valors fonamentals per a la clínica dental IMOI a Eivissa. Especialistes aprofiten el model de treball conjunt d’odontòlegs, metges i cirurgians de diferents especialitats per innovar de forma predictible, organitzada i precisa per oferir la millor i més segura atenció al pacient.

IMOI és un centre altament especialitzat. A la nostra clínica dental d’Eivissa trobaràs un equip d’odontòlegs i persones entrenats i especialitzats en totes les branques de l’Odontologia i compromesos amb l’excel·lència de la seva salut bucodental i el disseny del seu somriure.

 

Tractaments dentals a Eivissa amb diagnòstic gratuït

A la clínica dental d’Eivissa imoi volem que tothom pugui accedir als nostres serveis, de manera que la consulta i el diagnòstic dental Premium són gratuïts que inclouen:

 • Exploració oral i facial.
 • T.A.C. dental.
 • Estudi fotogràfic oral i facial.
 • Estudi Nobel clínic.
 • Estudi digital Smile Design
 • Estudi amb el pacient de les diferents alternatives
 • Tot el diagnòstic és realitzat per professionals acreditats i col·legiats.
 • Vostè serà capaç de discutir les seves alternatives d’estudi i tractament amb els metges.
 • Podeu demanar hora aquí (en línia).

Que el diagnòstic, la planificació i el treball en equip d’odontòlegs especialitzats en la prestació de serveis dentals de màxima qualitat, és el que ens fa diferents.

La nostra clínica dental Eivissa IMOI no és una franquícia, és el seu propi centre.

A la clínica dental a Eivissa d’IMOI hi assistiran un dels propietaris, el Dr. Ferran novell Costa, col·legiat 27,124 del col. legi de metges de Barcelona, col·legiat 2392 del col. legi d’Odontlegs de Catalunya i col·legiat 419 del col. legi de dentistes de les Balears.

Preus tractaments dentals a Eivissa

IMOI també no són centres de baix cost com Dentix, Vitaldent o altres franquícies. Oferim una de les millors relació qualitat-preu en tractaments de baixa i alta complexitat. Això es deu al fet que atenem un gran nombre de pacients i perquè disposem d’un quiròfan propi, per això tenim uns costos més baixos que podem transferir al pacient.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Clínica dental
Eivissa

971 315 374

667 657 373

Si ho prefereixes, et trucarem

9 + 8 =

promoción blanqueamiento dental