Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Clínica dental a Eivissa

A la nostra clínica dental a Eivissa el pacient és la nostra prioritat. Posem al seu servei l’última tecnologia, els millors dentistes, metges i cirurgians així com unes instal·lacions dissenyades per oferir el màxim confort durant la seva visita a la dentista a Eivissa. Tot pensat per oferir la millor qualitat assistencial i les instal·lacions més confortables.

 • Tractaments enfocats a les necessitats del pacient
 • Completa oferta de serveis i tractaments.
 • Quadre mèdic amb formació internacional i prestigi
 • Instal·lacions de qualitat i confort.
 • Tecnologia d’última generació.
 • Personal de salut i suport amb una dilatada experiència en atenció sanitària.

Els professionals de la nostra clínica dental a Eivissa imoi tenen un gran compromís amb el pacient per aconseguir l’excel·lència en el seu treball, complint sempre amb els següents compromisos:

 1. Tracte excel·lent amb el pacient,escoltant les seves necessitats i establint una relació de confiança mútua basada en explicar la veritat.
 2. Oferir els tractaments que millor s’adaptin a les necessitats de cada pacient, deforma ràpida, eficaç i amb una excel·lent qualitat.

Clinica-detal-EivissaLa clínica dental Eivissa IMOI disposa de caixes de tractament equipades amb la tecnologia més moderna per a qualsevol tipus de tractament dental a Eivissa.
Una àrea de cirurgia ambulatòria, amb zona de preparació i recuperació, sales d’espera entre les quals hi ha dues sales individuals d’espera, i està pensada i dissenyada per aportar més comoditat i amplitud als pacients. Aquest equipament tecnològic el converteixen en un dels centres més moderns i millor adaptats a les necessitats assistencials del segle XXI.

 

Clínica dental Eivissa amb alta tecnologia

la clínica dental IMOI Eivissa , Compta amb els més avançats equipaments tecnològics en diagnòstic, tractament i telemedicina, i ha estat dissenyat per proporcionar el màxim confort als el pacient i als seus acompanyants.

Totes les instal·lacions i protocols han estat adaptats a les necessitats creades pel COVID-19 i es plantegen com bombolles en què només hi ha un pacient en cada habitacle. L’equip complet de l’IMOI Eivissa ha passat les proves de l’COVID-19 donant resultat negatiu.

Dentistes a Eivissa en formació continuada.

dentista-EivissaLa recerca és un dels valors fonamentals per a la clínica dental IMOI a Eivissa. Especialistes aprofiten el model de treball conjunt d’odontòlegs, metges i cirurgians de diferents especialitats per innovar de forma predictible, organitzada i precisa per oferir la millor i més segura atenció al pacient.

És un centre altament especialitzat. A la nostra clínica dental d’Eivissa trobaràs un equip d’odontòlegs i persones entrenats i especialitzats en totes les branques de l’Odontologia i compromesos amb l’excel·lència de la seva salut bucodental i el disseny del seu somriure. Portem 25 anys treballant per la seva salut dental i tenim l’honor de ser la primera clínica d’Eivissa en incorporar els implants dentals als seus tractaments habituals amb cirurgians d’Eivissa.

Tractaments dentals a Eivissa amb diagnòstic gratuït.

L’equip de la clínica dental d’Eivissa IMOI volem que tothom pugui accedir als millors tractaments possibles i per això oferim finançament i facilitats de pagament i de manera gratuïta la consulta i el Diagnòstic Dental Premium que inclouen:

 • Exploració oral i facial.
 • T.A.C. dental.
 • Estudi fotogràfic oral i facial.
 • Estudi Nobel clínic.
 • Estudi digital Smile Design
 • Estudi amb el pacient de les diferents alternatives
 • Tot el diagnòstic és realitzat per professionals acreditats i col·legiats.
 • Vostè serà capaç de discutir les seves alternatives d’estudi i tractament amb els metges.
 • Podeu demanar hora aquí (en línia).

Aquest diagnòstic, planificació i treball en equip de dentistes especialitzats en oferir serveis d’odontologia de la més alta qualitat, és el que fa que siguem diferent.

La nostra clínica dental Eivissa IMOI no és una franquícia, és centre privat i propi.

Preus tractaments dentals a Eivissa

Els de IMOI no són centres de baixos cost com les franquícies de Dentix, Vitaldent o altres. Oferim una de les millors relació qualitat-preu en tractaments de baixa i alta complexitat. Això es deu al fet que atenem un gran nombre de pacients i perquè disposem d’un quiròfan propi, per això tenim uns costos més baixos que podem transferir al pacient.

A la clínica dental a Eivissa d’IMOI hi assistiran un dels propietaris, el Dr. Ferran novell Costa, col·legiat 27,124 del col. legi de metges de Barcelona, col·legiat 2392 del col. legi d’Odontlegs de Catalunya i col·legiat 419 del col. legi de dentistes de les Balears.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Clínica dental
Eivissa

971 315 374

667 657 373

Si ho prefereixes, et truquem

10 + 14 =

promoción blanqueamiento dental