Barcelona 667657371 Ibiza 667657373 info@imoi.es

Clínica dental a Barcelona

a la nostra Clínica Dental a Barcelona el pacient és la nostra raó de ser. Tots els nostres esforços se centren en ells. Els millors i més punters equipaments, els millors professionals dentistes, metges i cirurgians i el confort de les instal·lacions. Són la suma de factors que permeten que els nostres pacients gaudeixin de la millor qualitat assistencial i de les instal·lacions més còmodes. Dentistes a Barcelona que li ofereix:

 • Tractaments enfocats a les necessitats del pacient
 • Completa oferta de serveis i tractaments.
 • Quadre mèdic amb formació internacional i prestigi
 • Instal·lacions de qualitat i confort.
 • Tecnologia d’última generació.
 • Personal de salut i suport amb una dilatada experiència en atenció sanitària.

Com som a IMOI.

Els professionals d’IMOI són els que aposten pel pacient per aconseguir l’excel·lència en el seu treball, complint sempre amb els següents compromisos:

 1. Tractar als pacients com els agradaria ser tractats, escoltant sempre les seves necessitats i establint una relació de confiança mútua basada en dir la veritat.
 2. Proposar els tractaments que millor s’adaptin a les característiques de cada pacient, de forma ràpida i eficaç i amb una excel·lent qualitat.

Habitació-visites-1

La clínica dental a Barcelona compta amb quatre boxs equipats amb l’equipament més modern per a realitzar qualsevol tipus de tractament odontològic. Els pacients gaudeixen de tres sales d’espera, una d’elles individual, dissenyades amb el màxim confort i amplitud i a el mateix temps amb la màxima seguretat davant el COVID-19.

El centre té una àrea de cirurgia ambulatòria, amb zona de preparació i recuperació de l’anestèsia i un quiròfan de cirurgia menor ambulatòria amb equipament hospitalari. Tot està dissenyat per acollir les noves dotacions tecnològiques que el converteixen en un dels centres més moderns i millor adaptats a les necessitats assistencials de segle XXI.

Clínica dental a Barcelona amb l’última tecnologia

Ocupa més de 300 metres quadrats i compta amb els equipaments tecnològics en diagnòstic més avançats. Ha estat dissenyat per proporcionar el màxim confort als el pacient i als seus acompanyants.

Dentista a Barcelona: docència i recerca.

Cursos-quiròfan-imoi-1La recerca és un dels valors fonamentals per a IMOI Barcelona. Especialistes aprofiten el model de treball conjunt d’odontòlegs, metges i cirurgians de diferents especialitats per innovar de forma predictible, organitzada i precisa per oferir la millor i més segura atenció al pacient.

La clínica IMOI Barcelona és un centre altament especialitzat i en la clínica dental Barcelona trobaràs un equip de dentistes i persones formades, especialitzades i compromeses amb l’excel·lència de la seva salut bucal i disseny del seu somriure.

Tractaments dentals a Barcelona amb diagnòstic gratuït

A la clínica dental de Barcelona imoi volem que tothom pugui accedir als nostres serveis, de manera que la consulta i el diagnòstic dental Premium són gratuïts i inclouen:

 • Exploració oral i facial.
 • T.A.C. dental.
 • Estudi fotogràfic oral i facial.
 • Estudi Nobelclinician. DTX Studio.
 • Estudi digital Smile Design
 • Estudi amb el pacient de les diferents alternatives
 • Tot el diagnòstic és realitzat per professionals acreditats i col·legiats.
 • Vostè serà capaç de discutir les seves alternatives d’estudi i tractament amb els metges.
 • Podeu demanar hora aquí (en línia).

Que el diagnòstic, la planificació i el treball en equip d’odontòlegs especialitzats en la prestació de serveis dentals de màxima qualitat, és el que ens fa diferents.

Els centre de l’IMOI no són franquícies com Vitaldent, Vivanta, Dentix, etc.

A les clíniques IMOI Barcelona hi assistiran un dels propietaris, el Dr. Ferran novell Costa, col·legiat 27,124 del col. legi de metges de Barcelona, col·legiats 2392 del col. legi d’Odontlegs de Catalunya i col·legiats 419 del col. legi de dentistes de les Balears.

No som una clínica de baix cost.

IMOI no són també centres de baix cost com Dentix, oferim una de la millor relació qualitat-preu en tractaments de baixa i alta complexitat. Això es deu al fet que atenem un gran nombre de pacients i perquè disposem d’un quiròfan propi, per això tenim uns costos més baixos que podem transferir al pacient.

Truca i reserva la teva visita gratuïtament

Clínica dental
Barcelona

932 724 830

667 657 373

Si ho prefereixes, et truquem

15 + 5 =

promoción blanqueamiento dental